Easiest Way to Make Tasty Stegt and - Andesteg
Stegt and - Andesteg. Lav en perfekt andesteg med mørt kød og sprødt skind. Stegt and - Andesteg Opskrift af Katrine Klinken. Stegt and - Andesteg Opskrift af Katrine Klinken - Cookpad.
See great recipes for Pandestegt andebryst med tilbehør fra Mortensand too! Stegt flæsk IPA [stɛkt flɛsk] is a dish from Denmark consisting of fried pork belly and generally served with potatoes and a white sauce with chopped parsley (persillesovs). The dish is sometimes translated as 'pork strips' or 'crisp fried pork slices'. You can have Stegt and - Andesteg using 6 ingredients and 18 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Stegt and - Andesteg
- It's 1 of god and, 2,5-3 kg (renset vægt).
- You need of ca. 500 g æbler, fx belle de Boskoop eller coxorange (evt. halvdelen kvæder).
- You need 200 g of svesker eller 200 g knoldselleri.
- It's of lidt salt og friskværnet peber.
- You need 1 of stor håndfuld salt.
- It's of Tilbehør: Rødkål, kartofler, salater efter smag og lyst.
Andesteg er en hel stegt and, som typisk laves i ovn - gerne langtidsstegt - og nogle gange i stegepose, så man undgår svineriet med andefedt. Her på siden finder du opskrifter på den perfekte. Andesteg - langtidsstegt and i stegeso. I morgen er det Mortensaften, men, som i TV-køkkenet, har I morgen venter nemlig en aftenvagt og ambitionerne om en langtidsstegt andesteg harmonerer ikke.
Stegt and - Andesteg instructions
- Gør anden istand. Fjern evt. rester af fjer og indvolde. Tør anden indvendigt med køkkenrulle. Vej anden og beregn stegetiden 40-45 min. pr. kg and..
- Skær æbler og evt. kvæder, fjern kernehusene og skær æblerne i kvarter eller 8 stykker hver..
- Bland æble med svesker eller små tern af selleri. Krydr med salt og peber..
- Tænd ovnen på 225 grader..
- Skær evt. hals og vingespidser af anden, hvis det er gjort i forvejen.Læg fyldet i anden og tryk det godt ind i anden. Luk med et par kødnåle..
- Gnid anden med salt over hele fuglen. Krydr med peber. Læg anden på ryggen på en rist i en bradepande. Hæld 1/2 liter vand i bradepanden..
- Steg anden 15 min, hæld afsmeltet fedt i bradepanden fra, så det ikke bruner. Skru ovntemperaturen ned til 175 grader..
- Hæld lidt afsmeltet andefedt over anden undervejs i stegningen..
- Tjek evt. om kødet er færdigt med et stegetermometer. Ved låret skal temperaturen være ca. 75-80 grader. Anden holder sig varm længe så det er bedre at stege i god tid end for sent..
- .
- Efterbrun evt. anden i en 225 grader varm ovn. Lad anden hvile i ca. 15 min. før den trancheres..
- Tranchering (udskæring): Læg anden med brystet opad..
- Skær lårene fra kroppen ved at skære igennem leddet ved skroget. Del hvert lår i over- og underlår..
- Læg anden på ryggen og læg et snit langs brystbenet..
- Læg den varme æbleblanding på et varmt fad. Anret det udskårede andekød ovenpå. Servér med rødkål eller salater, kartofler og evt. sovs..
- Skær hvert bryststykke igennem på tværs i ca. 4 stykker..
- .
- Anret det udskårede andekød ovenpå. Servér med rødkål eller salater, kartofler og evt. sovs..
En langtidsstegt and er intet mindre end fantastisk. Her får du mit bud på en andesteg der er særdeles velegnet til julen såvel som en weekend, hvor middagen skal være ekstra godt. Til jul og mortensaften - og andre gode ande-dage. Ellers er der utrolig mange kommentarer hvor andre sikkert har stegt netop den størrelse and du står med. Hæld skyen fra anden, når den er stegt.
0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Stegt and - Andesteg"
Post a Comment