Recipe: Delicious Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken
Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken.
You can cook Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken
- It's 115 g of smør, smeltet.
- Prepare 150 g of brun farin.
- It's 125 g of sød kartoffel.
- Prepare 1-2 of tsk vanillesukker.
- You need 1 of økoappelsin, skal og saft.
- You need 125 g of mel.
- You need 1/2 of tsk bagepulver.
- You need 1/4 of tsk salt.
- You need 100 g of lys chokolade.
- You need 50 g of nødder: valnødder, peacan eller hasselnødder, grofthakket.
Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken instructions
- Skræl kartoflen (nok kun 1/2). Skær den i tern og kog dem helt møre. Køles af og passeres gennem en sigte.
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Pisk den smeltede smør og brun farin sammen. Tilsæt kartoffelmosen samt appelsinskal og -saft.
- Bland mel, bagepulver, vanillesukker og salt. Sigtes ned i smør/kartoffelblandingen og røres godt sammen.
- Rør grofthakket chokolade og nødder i.
- Find en passende bageform og for den med bagepapir. Hæld dejen i. Bag den ca 20 min. Køl den helt ned, før du skærer den ud i passende stykker.
0 Response to "Recipe: Delicious Sød kartoffelkage à la Rimmer - Rimmers Køkken"
Post a Comment