How to Cook Tasty Æggemuffins med spinat og kalkunbacon

Æggemuffins med spinat og kalkunbacon. Cremede æggemuffins fyldt med frisk spinat og revet ost og svøbt i sprød bacon. Kom en skive bacon i hvert hul i muffinformen, så skiven dækker kanten hele vejen rundt. Jeg spiser æggemuffins både til morgenmad Purløg, rødløg, tomat, spinat, revet gulerod og squash, svampe mm. smager alt sammen herligt i denne opskrift på ægge muffins.

Æggemuffins med spinat og kalkunbacon Hvis du, som mange andre, oftest ender med en lidt kedelig madpakke på grund af hverdagstravlhed, er disse. Hansen En meget lækker og delikat forret som vi spiste nytårsaften. Velbagte og smagfulde æggemuffins med spinat, peberfrugt og bacon, der laves i en muffinsform. You can cook Æggemuffins med spinat og kalkunbacon using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æggemuffins med spinat og kalkunbacon

  1. You need 10 of æg.
  2. You need 1/2 of dl mælk.
  3. You need 1/2 of rødløg.
  4. You need 1 of tomat.
  5. It's 2 of store håndfulde spinat.
  6. Prepare 1/2 bundt of purløg.
  7. You need 150 gram of kalkunbacon.
  8. It's 1 of tsk salt.
  9. It's 12 of silikone muffinforme.

Fremgangsmåde: Æg eller æggehviden pisket let luftigt med krydderier og bagepulveret. Det ønskede fyld fordeles i papirmuffinsforme, eller en smurt silikone- eller teflonmuffinspande. Disse æggemuffins er med skinke, spinat og feta. Lækre til brunch og i madpakken.

Æggemuffins med spinat og kalkunbacon step by step

  1. Steg bacon til det er sprødt og læg det på et stykke køkkenrulle..
  2. Pisk æg i en skål og tilsæt salt..
  3. Hak løg, purløg og tomat fint..
  4. Vask frisk spinat og tilsæt alle grønsagerne (undtaget purløg) og bacon og mælk til æggene i skålen..
  5. Hæld æggemassen i de 12 forme og drys med purløg..
  6. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 12-15 minutter..
  7. Lad dem gerne stå og "falde" sammen i 10 minutter før servering..

Få opskrften her. Æggemuffins - er små, lækre æggekager i miniformat. En skøn servering og perfekte at servere som morgen- eller brunchanretning. Æggemuffins med spinat - Opskrift på nemme og sunde æggemuffins. Æggemuffins med spinat? Stek den i smør i en stekepanne til den blir myk og blank. Fileten brunes af i lidt olie og drysses med timian, citronskal og revet ingefær og krydres med salt og peber. Kartoflerne vaskes, skæres i både og rulles i hakket Kalkunbacon og hvidløg, dysses med salt og lægges i ildfast fad sammen med. se mere her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Æggemuffins med spinat og kalkunbacon"

Post a Comment