Easiest Way to Cook Tasty Gammeldags oksesteg i stegeso
Gammeldags oksesteg i stegeso. Her ser du en gammeldags oksesteg, der er skåret ud i skiver og klar til servering. Oksesteg kan tilberedes i stegeso, i ovn eller som grydestegt. Skyen koges op som en god sovs til stegen.
Min stegeso er desuden glaseret, på den måde slipper jeg for at sætte den i vandbad inden brug. Oksesteg i stegeso - Simremad så det synger. Opskrift på gammeldags oksesteg med brun sovs. You can have Gammeldags oksesteg i stegeso using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Gammeldags oksesteg i stegeso
- It's 1 of gammeldags oksesteg i net.
- It's 3 of porrer.
- You need 4 of gulerødder.
- It's 4-5 of løg.
- It's 1/2 of spidskål.
- Prepare 300 g of svampe.
- Prepare 4-5 fed of hvidløg.
- Prepare 1 of ds. cherry tomater / hakkede tomater.
- It's 1 of l oksefond.
- It's 1 of tsk. tørret rosmarin.
- Prepare 1 of tsk. tørret timian.
- It's of salt og peber.
Opskriften giver dig en virkelig mør steg og en særdeles lækker sovs til stegen. Ved at lave en gammeldags oksesteg i stegeso i ovnen, får du et virkelig mørt og lækkert stykke kød. Her er oksestegen lavet af et stykke oksetykkam. En gammeldags oksesteg bliver rigtig lækker og mør i stegesoen.
Gammeldags oksesteg i stegeso instructions
- Porrer renses og skæres i skiver, gulerødder skrælles og skæres i tern, og svampe renses og skæres i grove stykker..
- Spidskål snittes groft, løg og hvidløg hakkes.
- Nettet fjernes og kødet krydres med salt og peber, brunes på alle sider i en pande..
- Løg og hvidløg svitses på panden..
- Svampe steges på en tør pande så det meste af væden forsvinder..
- Læg porrer, gulerødder, spidskål, svampe, cherry tomater og 2/3 af løg/hvidløgs blandingen i stegesoen. Drys det meste af rosmarin og timian over (gem lidt til kødet).
- Kødet lægges i stegesoen og resten af løg/hvidløgs blandingen fordeles oven på kødet. Drys med lidt rosmarin og timian. Oksefond hældes ved så ca. 1/3 af kødet er dækket.
- Sæt stegesoen i en kold ovn. Steges i 5 timer ved 150 grader varmluft..
Opskriften er rigtig nem og det smarte ved at bruge stegesoen er, at maden laver sig selv i ovnen. En stegeso kan bare gøre noget ved kød. Kødet bliver SÅ mørt og lækkert. Gammeldags oksesteg i stegeso Du kan fordel også lave en langtidsstegt oksesteg i en stegeso. Her finder du masser af og inspiration til bÃ¥de gamle og nye teknikker inden for fx.
0 Response to "Easiest Way to Cook Tasty Gammeldags oksesteg i stegeso"
Post a Comment