Recipe: Perfect Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål

Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål. Pighvar med æbler, foie gras og calvados - en papillotes / Turbot with apples, foie gras and calvados. Skær svinebrystet i ½ cm tykke skiver, hvis De ønsker sprødt flæsk. Tykke skiver giver ofte flæsk, som er blødt indeni.

Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål Den der skønne chokolade med karamelknas. Brug den til Daim islagkage eller spis den som den er. Sprøde knuste kartofler eller smashed potatoes med hjemmelavet hvidløgssmør og parmesan smager fantastisk som tilbehør til alt. You can cook Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål

  1. You need 1 of stor pighvar filet.
  2. It's of Rosenkål.
  3. Prepare 1 of god klat smør.
  4. It's 1-2 spsk of olie.
  5. You need of Salt og peber.
  6. You need of Evt en rest kartoffelmos.
  7. Prepare of Evt lidt dild.
  8. You need of Evt lidt rå rødbede.
  9. It's of Lidt reven citronskal - økologisk citron.

Skøn opskrift med den delikate fisk pighvar, der pocheres og serveres med blomkål og hyldeblomst. I Nak & Æd fangede Jørgen og Nikolaj en flot pighvar, og lavede bl.a. denne lækre ret af pocheret pighvar serveret med blomkål, selleri og hyldeblomst. Tag ¾ af dine rosenkål og tag de yderste grimme blade af. Del dem i kvarte og steg dem på en varm pande i smør, til de er gyldne.

Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål instructions

  1. Rens rosenkål og skær i kvarte..
  2. Har du en stor pande så kan alt tilberedes på en gang i hver sin afdeling på panden - mindre pander kan bruges..
  3. Varm olie og smør op og kom fisk på og lad den få god farve på den ene side - 2-3 min tilsæt så rosenkål sauter 1-2 min hvis du har kartoffelmos tilsættes et par skefulde - vend fisken.
  4. Steg videre - vend kartofler og vend rundt i rosenkål - krydr med salt og peber..
  5. Kom lidt reven rødbede og lidt citron skal på samt hakket dild på fisken - anret.

Disse friske blade vendes sammen med de stegte og lidt friskhakket estragon samt bladene fra den røde skovsyre. Giv Ribena, hønsefond og eddike et kort opkog og. Stegt pighvar med kartoffelskæl / Fried turbot with scales of potato — Смотреть на imperiya.by. Så stopper de med at komme her," fortæller Sharon. "Før i tiden havde vi meget tættere relationer til vores brugere. Det var folk med base her i Danmark, som vi kunne tilbyde noget følgeskab.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Stegt pighvar filet med smørstegte rosenkål"

Post a Comment