Recipe: Tasty Hummer Thermidor à la Price - Rimmers Køkken

Hummer Thermidor à la Price - Rimmers Køkken.

You can have Hummer Thermidor à la Price - Rimmers Køkken using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hummer Thermidor à la Price - Rimmers Køkken

  1. It's 4 of stk. hummere (i det her tilfælde frosne, som også er kogte).
  2. You need 100 g of smør.
  3. You need 2 of stk finthakkede skalotteløg.
  4. Prepare 4-5 of dl tør hvidvin.
  5. It's 1 of dl fiskefond.
  6. It's 1/2 of l sødmælk.
  7. Prepare 1 spsk of mel.
  8. It's 1 spsk of smør.
  9. You need 100 g of revet gruyere.
  10. You need 50 g of revet parmesan.
  11. It's 2 spsk of finthakket persille.
  12. Prepare 1 of tsk dijonsennep.
  13. It's 1 smule of muskat.
  14. It's 1 smule of salt.
  15. Prepare 1 smule of peber.

Hummer Thermidor à la Price - Rimmers Køkken instructions

  1. (er hummerne friske, så koges de i saltet vand i ca 10 minutter, hvorefter de hurtigt køles af i isvand). Ellers tøes de bare op....
  2. Flæk hummerne og tag kødet fra hale og kløer ud. Al indmad og evt. rogn i hovedet tages også ud og sættes til side. Fjern mavesækken, der sidder lige bagved øjnene og kasser den. Gør skallerne helt rene og sæt dem til side. De skal bruges som 'serveringstallerken'.
  3. Lav en bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet og rør godt igennem. Spæd løbende med mælk. Rør og kog igennem til konsistensen er som en lidt tyk hvid sauce. Smag til med salt, peber og revet muskat. Sæt saucen til side.
  4. Det er nu, det bliver lækkert for alvor... Hummerkødet deles i mundrette stykker og sauteres forsigtigt i 100 g smør i en sauterpande. Pas på ikke at sætte varmen for højt. Når der begynder at dufte godt af stegt hummer, tages kødet fra og holdes varmt..
  5. Tilsæt lidt mere smør til panden og kom skalotteløg på. Sauter dem til de er glasklare og er faldet lidt sammen. Tilsæt hvidvin, fiskefond og finthakket persille og lad det koge roligt ind, til der er 4-5 spiseskefulde væske tilbage. Tilsæt 4-5 dl. bechamel og bring saucen i kog. Smag til med lidt dijonsennep, salt og peber. Tilsæt revet gruyere og lad den smelte i saucen. Herefter må saucen ikke koge mere.
  6. Kom hummerstykkerne i saucen og bland alt godt, men også forsigtigt. Fordel hummerstykkerne i de tomme skaller, drys med lidt revet parmesan og sæt nu hummerne ind under en varm grill til overfladen er gratineret. Server øjeblikkelig med lidt lun flûtes og en god tør hvidvin.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Hummer Thermidor à la Price - Rimmers Køkken"

Post a Comment