Recipe: Appetizing Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer

Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer. .med hindbær, mandler og chokolade Hvad er mere sommerligt end en frisk sommerkage med marengsbund, flødeskum og friske hindbær?. Det gør de med en pop-up-smørrebrødsrestaruant, der i hvert fald frem til udgangen af marts, severer fremragende smørrebrød fuld af kaos. Foto: Line Thit Klein Marengs med rabarberkompot og vaniljeis.

Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer Pavlova er en marengsbund toppet med flødeskum, og disse små søde pavlovaer i miniversion med forskellige slags bær bliver her ledsaget af en hindbærsauce med hindbærlikør. Pavlova smager nu også lækkert uden, men hvis man alligevel får lyst til det ekstra, som saucen giver, så kan likøren. Bland rabarberne med sukker, kartoffelmel og vanilje og kom det i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. You can have Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer

  1. You need 2 of æggehvider.
  2. It's 8 spsk of sukker.
  3. You need of Til montering:.
  4. It's 3/4 of l vaniljeis.
  5. Prepare 2 spsk of rabarber fra rabarberkompot (se min opskrift på rabarbersuppe).
  6. It's 1 of dl hindbær.
  7. Prepare of Lidt mynteblade.
  8. You need of Lidt kandiserede violer.

Pisk fløden til en let skum og vend forsigtigt rabarberne i. Fordel rabarberskummet på pavlovaen og pynt med jordbær, hindbær, citronmelisse og blomster. Pavlova med is må være den ultimate sommerdesserten vaniljeis og jordbær. Server den til sommerfesten, bursdagsfeiringen eller hagefesten.

Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer step by step

  1. Start med at lave rabarberkompotten og køl den af. Pisk hviderne helt stive og pisk langsomt sukkeret ind i hviderne til en stiv marengesmasse. Kom den på en smurt plade eller på bagefolie og bag den ca 45 minutter ved 160 grader. Lad køle af på pladen og når den er kold, kommes den på et lagkagefad..
  2. Inden servering pyntes den med is, rabarber, hindbær, mynte og violer..

Camilla Biesbjerg Markussen on Instagram: "Min kladdkage med Dumleskum og hindbær skal på bordet igen i weekenden 😋 Hvad skal du mon bage? Tilsæt melet og rør med en grydeske til dejen er "afbagt" og lind. Fjern dejen fra gryden og læg i en røreskål. Lad dejen afkøle og arbejd derefter Fyld hver nedre halvdel med en teske vaniljeis, placer toppen oven på. Anret på tallerkener og hæld chokoladesaucen over.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Pavlova med vaniljeis, rabarberkompot, hindbær, mynte og violer"

Post a Comment