Easiest Way to Prepare Appetizing Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager)

Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager). Fantastisk opskrift på Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager). I Japan dybsteges (frituresteges) grøntsager dyppet i en tynd dej, der giver dem en sprød overflade og tilpas bløde inden i. Når jeg underviser børn i madlavning med økologiske råvarer i Børnenes Madhus er grøntsagstempura meget.

Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager) I Japan dybsteges (frituresteges) grøntsager dyppet i en tynd dej, der giver dem en sprød overflade og tilpas bløde inden i. Fornemt, at man netop giver den madkulturelle nuance og ikke bare serverer wasabi og soja til. You can cook Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager) using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager)

  1. It's 1/4 of hokkaidogræskar.
  2. You need 1 of aubergine eller squash.
  3. Prepare 1 of lille bundt forårsløg.
  4. You need 100 g of enoki-svampe eller champignon.
  5. Prepare of Dej:.
  6. You need 50 g of hvedemel.
  7. You need 50 g of majsstivelse.
  8. You need of lidt salt.
  9. It's 1 of dl iskoldt vand.
  10. You need 2 of stiftpiskede æggehvider.
  11. It's 2-3 liter of neutraltsmagende olie (eller fritureolie).
  12. Prepare of Drys: Flagesalt.
  13. It's of Tilbehør: Citron evt. en tomatdip (se opskrift ved forårsruller).

Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager) step by step

  1. Skyl, rens og snit grøntsagerne ensartet: Flæk græskar og fjern kernerne. Skær ud i skiver på 2-3 mm. Flæk aubergine eller squash på langs og skær i halve tynde skiver, del forårsløgene i halve og enoki, så de sidder sammen 3-4 stykker ved foden eller skær champignoner i skiver..
  2. Pisk mel, majsstivelse og salt sammen med vand til ensartet tyndtfyldende dej. Vend stiftpiskede æggehvider i dejen..
  3. Varm olie i en tykbundet gryde fyldt til ca. 8 cm fra grydens bund til 180 grader, hvor en brødterning bliver lysebrun på et minut. Hvis olien ved et uheld går i brand, lægges et låg hurtigt på gryden for at kvæle ilden. Kom ALDRIG vand på varm olie eller flammer..
  4. Dyp hvert stykke grønsag i dejen så det er dækket af et tyndt lag dej, og kom det direkte i den varme olie. Steg grønsagerne 2-3 min. af tre-fire omgange. Tag grønsagerne op med en hulske og læg dem på køkkenrulle..
  5. Servér straks de sprøde grøntsager med et drys salt, citron i både og evt. tomatdip..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Appetizing Grøntsagstempura (dybstegte grøntsager)"

Post a Comment