Recipe: Perfect Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges

Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst, når de er helt friske og i sæson. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores opskrifter med asparges herunder.

Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges Skyl og skær bunden af aspargesbundtet. Læg de grønne asparges på panden med det smeltede smør i et par minutter. Friske æg boostet med røget laks, grønne asparges, grønne ærter og gurkemeje. You can cook Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges using 16 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges

  1. It's 3 of æg.
  2. Prepare 100 g of mel.
  3. Prepare 50 g of havregryn.
  4. It's 1 of tsk. bagepulver.
  5. It's 1 of tsk. salt.
  6. You need 3 of dl kartoffelmos.
  7. Prepare 2,5 of dl mælk.
  8. Prepare 25 g of smør.
  9. It's 75 g of feta.
  10. It's of Dressing:.
  11. It's 2 of dl creme fraiche.
  12. It's 1/2 of citron (øko).
  13. It's 300 g of røget laks.
  14. Prepare 1 bundt of asparges.
  15. You need 2 of avocadoer.
  16. It's of friske basilikumblade.

Denne cremede pastasalat er fyldt med lutter gode sager: Røget laks, tomater, rygeost, grønne asparges og avocado. Og så er den super nem og perfekt til de dage, hvor der er masse andet på programmet end køkkentid. Frisk forårssalat med danske asparges og jordbær. Friske asparges kan spises rå og er i sæson fra april til juni.

Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges step by step

  1. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål..
  2. Pisk blommerne sammen med mel, havregryn, bagepulver og salt. Tilsæt kartoffelmos og mælk, og pisk igen..
  3. Smelt smørret, og smuldr fetaen, og pisk begge dele i dejen..
  4. Pisk hviderne stive, og vend dem i dejen med en dejskraber..
  5. Varm vaffeljernet godt op, spray med smør, og hæld ca. 2 dl dej på. Bag vaflen gylden og gennembagt, og fortsæt med den resterende dej. Der bliver 5-6 vafler..
  6. Rør imens en dressing sammen af creme fraiche, fintrevet citronskal og citronsaft. Smag til med salt..
  7. Skyl aspargesene, knæk den nederste, træede del af, og giv aspargesene et kort opkog..
  8. Skær avocadoerne i skiver..
  9. Pluk blade af basilikummen..
  10. Fyld vaflerne med dressing, laks, avocado, asparges og basilikumblade, og spis straks..
  11. Tip: Hold vaflerne varme på en rist i ovnen ved 125 grader, imens du bager de resterende vafler..

Prøv også at spise asparges som snack dyppet i hummus eller guacamole. Crispy tender roasted veggies, buttery avocado, all together in a bowl with a drizzle of green tahini sauce. Laks og avocado salsa er et rigtig godt match, og med en frisk salat, er denne hovedret lige i skabet. Den er ketovenlig, så det gør noget, og giver både mættende struktur fra det høje antal grønt, men uden at føle sig snydt, da retten indeholder flere forskellige ting. Anret laks og grønt på en bund af ris, og server sauce hertil.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Kartoffelvaffel med laks, avocado og asparges"

Post a Comment