Recipe: Delicious Nem æblekage med nøddelåg

Nem æblekage med nøddelåg. Her sidst på vinteren er der stadig danske madæbler med smag og kraft, med nødder og havregryn får æblerne et dejligt sprødt låg. Få den bedste opskrift på æblekage med kanel her. Kagen er nem at lave og smager lækkert.

Nem æblekage med nøddelåg Den lækreste og saftigste æblekage jeg til dato har bagt. Tilføjelsen af mandler gør den virkelig lækker. Server den evt. med cremefraiche, flødeskum. You can cook Nem æblekage med nøddelåg using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Nem æblekage med nøddelåg

  1. You need 3 of belle de boskoop æbler eller 4 mindre.
  2. Prepare of Saft af 1/2 citron.
  3. Prepare 1 of dl rørsukker.
  4. Prepare 2 of dl hasselnøddemel.
  5. It's 1 spsk of stødt kanel.
  6. It's 1 spsk of stødt kardemomme.
  7. It's 1 of vaniljestang.
  8. Prepare 100 g of blødt smør.
  9. Prepare 1 håndfuld of hakkede nødder.
  10. You need 1 of dl fløde.
  11. You need 1 of dl creme fraiche 34%.
  12. Prepare 1-2 spsk of flormelis.

Farmors opskrift på den klassiske æblekage strøet med sukker og kanel på toppen. En hurtig og altid vellykket kage, hvis du får uventede gæster. Her er farmors lette, gode og ikke mindst hurtige opskrift på en klassisk æblekage drysset med sukker og kanel. Smager himmelsk, og er lynhurtig at.

Nem æblekage med nøddelåg step by step

  1. Sæt ovnen på 150 grader varmluft.
  2. Vask æblerne og skær dem i tynde skiver. De skal ikke skrælles! Fordel dem pænt i en smurt tærteform ca 20 cm i diameter og dryp citronsaften over.
  3. Bland sukker, nøddemel, kanel, kardemomme og korn fra halvdelen af vaniljestangen og smuldr smørret i. Fordel dejen over æblerne og drys med hakkede nødder.
  4. Bag 30 minutter eller til den er gylden og sprød.
  5. Server med creme chantilly: pisk fløde, creme fraiche, flormelis og kornene af den anden halvdel af vaniljestangen til en blød skum.

Se opskriften på vores lækre æblekage med smuldredej. Server den som du har lyst - varm eller kold. Sådan laver du Nem æblekage med marcipan. Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernehuset. En nem æblekage med en dejlig, rund smag, sammensat af vanilje, mandler, kanel og æblernes egen friske sødme.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Nem æblekage med nøddelåg"

Post a Comment