How to Make Tasty Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler

Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler. Hasselback kartofler med et dejligt sprødt ydre og et utroligt mørt indre - det smager bare himmelsk. Hasselback kartofler - sprøde og møre. Husk at lave en stor portion - du vil blive overrasket over hvor mange kartofler det er muligt for dine gæster at spise.

Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler Denne opskrift egner sig godt til både slethvar, pighvar, tunger eller andre fladfisk. Uanset får du en skøn fiskeret, her serveret sammen med en smørsauce med kapers og nye, kogte kartofler. Hasselback kartofler er en af de bedste måder, at få serveret en hel kartoffel på. You can cook Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler

  1. It's 2 of slethvar fileter, 250 g.
  2. You need 4 of skiver seranoskine.
  3. It's of Salt og peber.
  4. Prepare 4 of salvieblade.
  5. It's 1 of æggeblomme.
  6. Prepare of Lidt mel.
  7. You need of Rasp.
  8. Prepare 10 g of smør.
  9. Prepare 2 spsk of olivenolie.
  10. You need 1/2 of dl piskefløde.
  11. It's of Tilbehør:.
  12. Prepare 3 of Hasselbackkartofler.

Den er sprød uden på, kartoffelblød inden i og saltet som kartofler nu engang Som barn havde jeg bildt mig selv ind, at hasselback kartofler havde noget med hasselnødder at gøre. Skær dem i tynde skiver, MEN IKKE helt igennem. (det gøres let ved at lægge den skrællede kartoffel i en træ-grydeske, før den skæres). Smør et fad med lidt smør og sæt kartoflerne med skiverne opad. Herefter lægges de på et skærebræt med den flade side nedad.

Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler step by step

  1. Salt de to fileter og læg salvieblade på og læg de 2 fileter sammen..
  2. Barder dem med seranoskinke og drys med mel. Kom en æggeblomme på..
  3. Smør æggeblommen ud på over fisken. På begge sider og paner den med rasp. Varm panden op med smør og olie og steg fisken først på den ene side og kom smør over under stegningen..
  4. Vend fiske og steg færdig på den anden side ialt 7 minutter. Må endelig ikke få for meget. Server et stykke af fisken med kartoffel og sauce lavet af stegesmørret og piskefløde smagt til med salt og peber. Pynt med grønt og blomster..

Læg en grydeske tæt på hver. Hasselback potatoes or Potato à la Hasselbacken (Swedish: Hasselbackspotatis) are a type of baked potato, where they are cut about halfway through into thin fan-like slices. Skyl og rens kartoflerne (de skal beholde skrællen på). Skær tynde skiver i hver kartoffel ved at placere en kartoffel imellem to skærebrætter og skær så halvvejs igennem kartoflen. Vi spiser dem både som snacks med lækker dip til eller vi serverer kartoflerne og dippen, som en del af aftensmadsbordet med kød og salat til.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Slethvar saltimbocca med Hasselbackkartofler"

Post a Comment