Recipe: Delicious Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris

Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. A EUROPEAN MOVEMENT FOR MORE TASTE Grillet salat og krogmodnet grisebryst med sofrito Find hele opskriften her: https Kampagne finansieret med støtte fra Den Europæiske Union. Se flere idéer til Madopskrifter, Opskrifter, Mad.

Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris Dry aged svinekam er en langtidsmodnet flæskesteg, der er meget nem at stege mør i ovnen. Og du får ikke en mere mør flæskesteg. Her er min opskrift på dry aged svinekam med stegetid og kernetemperatur. You can cook Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris using 26 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris

  1. Prepare 1,5 kg of svinekam med svær.
  2. You need of Masser af rosmarin.
  3. Prepare 3 fed of hvidløg.
  4. It's 30 g of salt (20g pr. kg kød).
  5. You need of Tilbehør:.
  6. Prepare of Stegte kartofler med stegte saltede kapers (udvandede).
  7. Prepare of Tomatsovs:.
  8. You need 1 kg of godt modne tomater.
  9. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  10. You need 3-4 of skalotteløg eller rødløg.
  11. You need 2 of store fed hvidløg.
  12. You need of Rosmarin, oregano, citrontimian og verveinne.
  13. You need of Små tomater til fyld i sovsen til servering.
  14. You need of Tatarsauce:.
  15. It's 1 of dl hjemmerørt mayonnaise, eller god købt.
  16. Prepare 1 håndfuld of hakkede cornichoner.
  17. You need 1/2 håndfuld of hakkede kapers.
  18. You need 1/2 håndfuld of hakket persille.
  19. You need 1 spsk of dijonsennep.
  20. It's 2 fed of hvidløg knust.
  21. You need of Sprøde svær:.
  22. You need of Lauerbærblade.
  23. Prepare of Citrontimian.
  24. It's of Verveinne.
  25. You need of Salt.
  26. It's of Vand.

Den dobbeltkonsentrerte tomatpuréen er intens og smakfull, og er i sine forskjellige versjoner perfekt til å forbedre fargen, smaken og teksturen til rettene dine. Langtidssteking av svinekam gir ett saftig og mørt resultat. Lag røkt svinekam glasert med sennep, honning og estragon. Sil kraften fra formen over i en kasserolle.

Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris step by step

  1. Læg kødet på et spækbræt, skær sværen af og salt kødet og læg det på køl i 18 timer så det bliver letsaltet. Del sværene og kog dem i en gryde med krydderurterne i saltet vand i 20 minutter..
  2. Når sværene er kogt sigtes vandet fra og de tørres i et viskestykke. Kommes i et lukket ovnfast fad og sættes i en 250 grader varm ovn med varmluft. Undervejs hældes evt fedt fra og brunes videre. Det tager ca 3 kvarter. Når de er færdige lægges de til afdrypning på et rent viskestykke..
  3. Tomaterne og de øvrige ingredienser til tomatsovsen lægges frem på køkkenbordet. Det hele kommes i en stor flad gryde med olivenolien og koger på et lille blus til det er godt udkogt. Hældes op i en skål efter at stilkene fra krydderurterne er fjernet og blendes med en stavblender..
  4. Når sovsen er blendet kommes den igennem en sigte for at fjerne skrald og kerner. Smages til med alt og peber. Kommes i en skål eller boks og opbevares til næste dag på køl til den skal bruges. Når sovsen skal gøres færdig til kødet steger du lidt små tomater i olie og derefter tilsættes den mængde tomatsovs du skal bruge for at få lidt mere konsistens..
  5. Til langtidsstegning bruges trækulsbriketter. Tænd op med 10 briketter, alt efter hvor meget det blæser. Indstil spjældene til en temperatur på 110 grader i kuglegrillen og læg så stegen på med rosmarin og hvidløg ved indirekte varme. Sæt et stegetermometer i stegen og indstil det til 60 grader kernetemperatur. Det tog 3 1/2 time før kernetemperaturen var på 60. Tilføj evt lidt ekstra briketter undervejs hvis de er ved at brænde ud. Læg stegen på et fad når den er færdig..
  6. Steg kartoflerne i olivenolie sammen med de saltede kapers til de er gyldne og sprøde..
  7. Til tatarsaucen hakkes alle ingredienserne og blandes med mayonnaisen og smages til med salt og peber..
  8. Kødet skæres nu ud i tynde skiver og serveres med al tilbehøret på en varm tallerken. Velbekomme til italiensk flæskesteg i sommervarmen!.

Jevn med maizena rørt ut i litt vann. Skjær kjøttet fra beinet og deretter i skiver. En saftig og mør svinekam er en kjær klassiker på. Den serveres med brun saus, poteter og hjemmelaget rødkålsalat. Svoren blir ekstra sprø med tips fra James Price.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Langtidsgrillet svinekam fra krogmodnet Antoniusgris"

Post a Comment