Recipe: Perfect Pasta med tun
Pasta med tun. Kog pastaerne og lad dem afkøle. Kom de øvrige ingredienser på et stort fad eller i en stor skål og vend sammen med det afkølede pasta. Kom grøntsagerne tilbage på panden i fløden, og tilsæt tun.
 	 	
 	 	 		Jeg elsker pastasalater - især dem, der er så mættende, at man ikke Du kan komme alt det, du lige elsker i en pastasalat. 	 		Eneste krav er pasta og i denne version også tun, men. 	 		Cremet pastasalat med tun og masser af grønsager. 	 	You can have Pasta med tun using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it. 
Ingredients of Pasta med tun
- Prepare 1 of aubergine skåret i mundrette stykker.
 - You need 2 of gulerødder skåret i mundrette stykker.
 - Prepare 1 dåse of flåede tomater.
 - Prepare 0,5 of broccoli i mundrette stykker.
 - It's 509 g of spaghetti.
 - It's of Salt.
 - It's of Peber.
 - It's of Olie til stegning.
 - Prepare of Chiliflager.
 - You need 1 dåse of tun.
 
Friskkogt pasta og masser af lækre sommergrønsager i en cremet tunsauce smagt til med citron, salt og peber. Savner du inspiration til en hurtig pastaret? Så prøv frisk pasta med tun og citron - retten er både velsmagende og nem. This pasta is super delicious and very easy to make.
Pasta med tun step by step
- Kom olie på panden og steggrøntsagerne..
 - Kog spaghettien efter anvisning på pakken..
 - Blend de flåede tomater..
 - Når grøntsagerne er stegte til sættes de nu hakkede tomater..
 - Krydr med salt, peber og chiliflager. Kom evt lidt af vandet fra pastaen og lidt fløde/mælk i retten..
 - Lad det simre 5min og vend tunen i..
 - Server evt pastaretten med basilikum og parmesan på toppen..
 - Velbekomme!.
 
Few and simple instructions with step-by-step pictures. Pasta med tunsovs - opskrift fra Hjemmet. Verdens nemmeste pastaret - en klassisk og billig pastaret, som du kan lave i en fart. Pasta koges to minutter i vand tilsat salt og køles under rindende vand i en sigte. Prøv denne opskrift på pastasalat med tun og grønt.
0 Response to "Recipe: Perfect Pasta med tun"
Post a Comment