Recipe: Delicious Mazarin med rabarber og pistache

Mazarin med rabarber og pistache. Tærte med rabarber laves med friske rabarber, en nem mørdej og lækker mazarinmasse. Min opskrift på rabarbertærte, som du nemt kan lave. Tærte med rabarber har altid været en af mine favoritter, fordi jeg synes de syrlige rabarber passer perfekt til den søde kage.

Mazarin med rabarber og pistache Vidste du mon, at rabarber bare skal "trækkes op"? I starten snittede jeg dem af nede ved jorden, men har fået kyndige råd: Den nederste del af en rabarberstængel er den allersødeste. Tærten er fyldt med mazarin, hindbærmasse og rabarberkompot. You can cook Mazarin med rabarber og pistache using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Mazarin med rabarber og pistache

  1. It's 200 g of marcipan.
  2. You need 175 g of sukker.
  3. You need 25 g of appelsinsukker.
  4. You need 200 g of blødt smør.
  5. You need 4 of æg.
  6. Prepare 1 of tsk appelsin ekstrakt.
  7. It's 1 of tsk vanilje ekstrakt.
  8. You need 75 g of mel jeg brugte fuldkorn goldblum.
  9. Prepare 1/2 of tsk bagepulver.
  10. It's 25 g of pistacie mel.
  11. It's 200 g of rabarber.
  12. Prepare 100-200 g of hakkede pistacie nødder usaltede.
  13. You need 1 spsk of sukker.

Rør sukker og det bløde smør sammen. Rør marcipan blødt med ægget og æggehviden. Skrab kornene ud af din vaniljestang og bland med lidt af sukkeret. Rabarbersæson og jordbærsæson kan virkelig noget!

Mazarin med rabarber og pistache step by step

  1. Riv marcipan - kom i røreskål med smør og de 2 slags sukker - pisk til en luftigmasse - tilsæt æg et af gangen og pisk..
  2. Tilsæt vanilje og appelsinekstrakt. Bland de 2 slags mel og bagepulver - vend det i dejen - kom i en stor smurt form eller i mindre forme.
  3. Vask rabarber og skær i små stykker kom i skål sammen med en spsk sukker - vend rundt. Kom rabarber på toppen af kagen - hak pistacie nødder kom på toppen.
  4. Bag ved 175 grader i ca 20 - 25 min har du dampovn 60% fugt..
  5. Og regner det så er kagen god med kaffe og strikketøj.

Disse små rabarbertærter med mazarin og marengs smager lige så lækkert som de ser ud! Medaljer er sprøde, smørbagte mandelkager med cremet fyld. Her har vi lagt dem sammen med rabarber, men du kan sagtens bruge friske jordbær i. Tilsæt mel, derefter æg et af gangen. Til sidst vendes fintsnittede rabarber i.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Mazarin med rabarber og pistache"

Post a Comment