Recipe: Perfect Æblekage med æblesirup
Æblekage med æblesirup. Like denne video, hvis du synes den har været god, kommenter endelig med ris og ros og HUSK at subscribe hvis du gerne vil opdateres hver gang jeg ligger en. Узнать причину. Закрыть. Æblekage med Is. Æblekage med karamelsauce. Her er virkelig tale om en æblekage, hvor det syrlige og Æblesirup - opskrift på lækker hjemmelavet sirup med æbler. Hjemmelavet æblesirup til er anvendeligt til alt fra.
Gammeldags æblekage går vist aldrig af mode - heldigvis!! Se opskriften på vores lækre æblekage med smuldredej. Server den som du har lyst - varm eller kold. You can have Æblekage med æblesirup using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Æblekage med æblesirup
- You need 100 g of havregryn alternativt 100 g havremel.
- It's 100 g of mandler eller mandelmel.
- Prepare 100 g of spelt mel - skal kagen være glutenfri kan du bruge 100 g rismel eller boghvede mel.
- It's 3 spsk of chia frø.
- It's 11/2 of tsk bagepulver.
- It's 1 spsk of kanel.
- It's 1/2 of tsk ingefær.
- You need 1/2 of tsk flagesalt.
- You need 1/4 of tsk vanilje eller vanilje ekstrakt (du kan selvfølgelig bruge vaniljesukker - så skal du nok bruge 1/2-1 tsk fuld).
- It's 100 g of smeltet smør.
- It's 125 of ml æblesirup - kan du ikke få det så kan du bruge flydende honning eller ahorn sirup.
- You need 1 of eller 2 mindre æbler.
- Prepare 2 of dl kærnemælk - brug helst 'gammeldags' det er lidt tykkere eller kan yoghurt bruges.
- Prepare 3 of æg.
Sådan laver du Nem æblekage med marcipan. Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernehuset. Æblekage på müslipleskner. Det kan bl.a. ses på, at æblerne hænger i store mængder på træerne, og. Æblekage med Flødeskum. 🎬 Видео. ℹ️ Описание. Æblekage med Flødeskum. Provided to YouTube by Danmark Music Group.
Æblekage med æblesirup instructions
- Hvis du bruger havregryn så kom dem i foodprocessor sammen med mandler og blend indtil grov mel - kom i stor skål og bland med resten af de tørre ingredienser, spelt mel, bagepulver, chia frø, kanel, ingefær, flagesalt og vanilje Pisk sirup med smør - tilsæt kærnemælk og æggeblommer, så du har en jævn masse, riv æble groft med skræl og kom det i massen. Vend denne masse godt med de tørre ingredienser..
- Pisk æggehvider stive blot så så toppe dannes og fold/vend dem i dejen, så dejen bevarer eller får lidt lethed..
- Kom dejen i formen og kom tyndt skårne æble både på toppen også her - behold skrællen på æblerne. Så skal du drysse med kanel - det går nemmest hvis du bruger en sigte, så der ligger et tyndt lag..
- Du skal nu have smeltet smør på, du kan enten pensle eller hælde det gemmen sigten. Bag kagen ved 180 grader i ca. 45-55 min - mærk om den er bagt ved at stikke en stål strikkepind i kagen - der må ikke hænge noget ved..
- Lad kagen afkøle i formen. Den kan opbevares i lufttæt dåse - stuetemperatur i nogle dage. Du kan også bruge kagen til dessert med vanilje is til eller du kan røre en creme af græsk yoghurt med reven frisk ingefær smagt til med lidt æblesirup eller ahorn sirup og lidt citronsaft..
Smager godt med flødeskum eller creme fraiche. Hans udvikling af den traditionelle æblekage er blandt andet med æblecider og æblesirup. Fra ciderparadiset på Fejø padler han i kano til naboøen Lilleø. Her inviterer han alle øens beboere på. Æblekage med mandler. Æblekage er altid et sikkert hit! Hak mandlerne med brødkrummerne i en foodprocessor.
0 Response to "Recipe: Perfect Æblekage med æblesirup"
Post a Comment