Recipe: Delicious Kyllingetærte med spinat og hokkaido

Kyllingetærte med spinat og hokkaido. En grønn kyllingrett med mild smak av hvitløk, oregano og sennep. Sund tærte med spinat, rødløg og tomat. Tærtebunden er lavet med græsk yoghurt og æggemassen med hytteost.

Kyllingetærte med spinat og hokkaido Saftig kylling i en cremet sennepssauce med hvidvin og fløde. Super nem og hurtig hverdagsmad, der smager som En verden af smag!: Fedtfattig Kyllingetærte med Peberfrugt. Kyllingetærte får vi alt for sjældent, og det er synd for det smager godt, er nemt at lave og kan fint fungere til opsamling af rester. You can cook Kyllingetærte med spinat og hokkaido using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyllingetærte med spinat og hokkaido

  1. It's 400 g of kyllingefilet.
  2. Prepare 150 g of hakket spinat fra frost (behøver ikke at tø).
  3. Prepare 1/2 of squash.
  4. It's 1/2 of hokkaido.
  5. You need 4 of æg.
  6. Prepare 8 spsk of mælk.
  7. You need 3 of tsk paprika.
  8. Prepare 2-3 of hvidløgsfed.
  9. You need of Evt hytteost.
  10. Prepare of Evt revet ost.
  11. It's of Et par skiver parmaskinke.
  12. Prepare 1 of portion grov tærtedej (evt tærteblanding).

I denne tærte har jeg kommet kylling, spinat og bacon. Det er tre gode ting, der smager skønt sammen. Dertil kommer selvfølgelig osten, som er ren umami, så alt i alt. Dryp spinaten af og steg den sammen med gulerødderne i lidt olivenolie på en pande i et par minutter - husk at krydre med salt og peber.

Kyllingetærte med spinat og hokkaido instructions

  1. Skyl hokkaidoen og skær den over på midten. Befri den for kerner og skær skrællen af. Riv den på den grove side af rivejernet. Skyl squashen og skær den enten i tynde skiver eller strimler..
  2. Pil hvidløgene og hak dem. Skær kyllingen i tern og varm en pande op med en smule fedtstof. Svits hvidløg og kylling med salt og peber på panden et øjeblik. Tilsæt spinat og lad det stege lidt videre til spinaten er faldet sammen. Sluk for panden og lad det stå er øjeblik imens du laver ordner æggeblaning og tærtedej..
  3. Forbered tærtedejen efter opskrift på pakken eller lav den selv (i så fald har du nok allerede lavet den😊). Rul dejen ud og fordel tærtedejen i en form på ca 28cm..
  4. Pisk æg, mælk (evt en blanding af mælk og hytteost), paprika, salt og peber sammen..
  5. Fordel kyllingefyldet på tærtedejen. Fordel herefter squash og græskar henover. Hæld æggeblandingen over og læg evt et par skiver squash ovenpå. Skær lidt parmaskinke i mindre stykker og fordel oven på tærten så de bliver sprøde i ovnen..
  6. Bag tærten i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 25 min..
  7. Servér med en blandet salat. Velbekomme!.

Hæld væden fra grøntsagerne, rør dem i æggeblandingen sammen med kyllingen og fordel det hele på tærtebunden. Top med skyllede cherrytomater skåret i halve. Dampet spinat er en klassiker, men denne næringsrike grønnsaken har så mye mer å by på. Server spinat alene, eller sammen med bønner og kikerter Spinat danner ikke noe fast hode, men består av mange grønne blader med ulik form og teksturer. De groveste bladene har ofte kraftigst smak.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kyllingetærte med spinat og hokkaido"

Post a Comment