How to Prepare Yummy Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender

Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender. Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender. Jeg elsker asiatisk mad og denne ret er ikke en undtagelse. Man kan med fordel have nogle forårsruller klar.

Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender Stegt flæsk med persillesovs er en af de mest populære retter i det danske køkken, og det er ikke uden grund. Her er den bedste opskrift på stegt flæsk med persillesovs, der er kåret som Danmarks nationalret. Sådan laver du krydret gryde med rejer: Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. You can cook Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender using 47 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender

  1. It's 4 of fasanbryster uden ben og skind.
  2. It's 4 of fasanoverlår.
  3. Prepare 4 of fasanunderlår.
  4. You need of Skrog fra fasanryg og bryst.
  5. You need of Fasanfond:.
  6. Prepare of Skrog og underlår fra 2 fasaner.
  7. You need 2 of gulerødder.
  8. Prepare 1/4 of selleriknold.
  9. It's 1/4 of fennikelknold.
  10. You need of Timian.
  11. It's of Selleritop.
  12. It's 1 of æble.
  13. Prepare of saft fra 2 mandariner.
  14. You need of Salt, peber og korianderfrø.
  15. You need 1/2 of l lys portvin.
  16. You need 4 of tomater.
  17. You need 1 of /2 spsk kanel.
  18. Prepare 1/2 spsk of nelliker.
  19. You need of Lidt knust enebær.
  20. You need of Evt vand.
  21. You need of Til bardering af fasanbrysterne:.
  22. Prepare 8 of skiver røget spæk.
  23. You need of Til fasanfrikadellerne:.
  24. It's 4 of overlår afpudset for sener og fedt.
  25. Prepare of Det ureelle fra fasanbrysterne.
  26. You need 1 1/2 of æg.
  27. You need 1/2 of dl rasp.
  28. Prepare 1 of dl piskefløde.
  29. Prepare 1 of finthakket skalotteløg.
  30. Prepare 1 of finthakket fed hvidløg.
  31. Prepare 1 of nip allehånde.
  32. You need of Lidt knust nellike.
  33. Prepare 30 g of smør til stegning af frikadellerne.
  34. Prepare 20 g of smør til bruning af fasanbrysterne når spækket er fjernet.
  35. It's of Sovs:.
  36. It's of Indkogt fasanfond.
  37. Prepare of Ristet bacontern.
  38. Prepare 2 of håndfulde korender.
  39. It's 1/2 of dl cognac.
  40. You need 1 of dl ribsgele.
  41. You need 1 spsk of balsamicoglace.
  42. You need of Tilbehør:.
  43. You need of Aspargeskartofler.
  44. Prepare of Evt kartoffelkroketter.
  45. You need of Lidt pigeonæbler i skiver.
  46. Prepare of Pynt.
  47. It's of Karse.

Rens porren og snit den i tynde skiver, og gem Tilsæt kokosmælk, og lad det koge igennem. Blend saucen hurtigt med en stavblender. Kom porrer, søde kartofler og ingefær i sovsen. Fasanstrimlerne drysses med salt og peber, kommes på panden og brunes med og derefter tilsættes champignon.

Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender instructions

  1. Flå fasanerne og parter dem i bryst, overlår, underlår og skrog. Fjerne alle ben fra bryst og overlår. Læg korenderne i blød i cognac i en skål og dæk med film. Lav nu fonden ved at brune alle benene, grøntsager og krydderier og monter med portvin og vand så det dækker. Lad det simre 5 -6 timer. Sigt fonden og kog den lidt ind, smag til med salt. Derefter ristes bacontern, fedtet fjernes og fonden hældes over og simre. Smag til med ribsgele og balsamicoglace..
  2. Salt fasanbrysterne og barder dem med spækket. Skær nu kødet fra overlårene i tern og fjern evt. sener og brusk. Hak kødet og rør det til frikadeller med de nævnte ingredienser. Lad det trække i køleskabet. Steg evt en prøvefrikadelle for at smage om de er tilpas krydrede. Kog kartoflerne og pil dem og hold dem varme. Brun fasanbrysterne i 8 minutter ialt og fjern spækket. Steg frikadellerne og hold dem varme..
  3. Steg nu fasanbrysterne i et par minutter på panden hvor frikadellerne var stegt. Varm sovsen op og tilsæt halvdelen af korenderne og al cognacen. Skær æblerne i tynde skiver. Anret fasanbryst, kartofler, æbler, sovs og korender på varme tallerkner og pynt med karse. Server frikadellerne som anden servering, garneret på samme måde. Havde en rest kartoffelkroketter som også blev serveret til..

Pastasalat med rucola, cherrytomater og krydret salami. Fasanbrysterne skæres i mindre stykker og drysses med salt, peber, revet citonskal og revet ingefær. Grøntsager tilsættes og steges med nogle minutter. Kokosmælk tilsættes og til sidst smages sovsen til med soya og engelsk sovs. Узнать причину. Закрыть. Stegt flæsk med spinat og persillebearnaise

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Stegt fasanbryst og fasanfrikadeller med krydret vildsovs og korender"

Post a Comment