Easiest Way to Prepare Yummy Engelsk julekage
Engelsk julekage. I engelsk tradition bagte man julekagen om sommeren for så at grave den ned i haven, indtil den Her får I vores opskrift på en klassisk engelsk julekage. Julekage - Engelsk inspireret Alle opskrifter er afprøvede og brugt af os selv. Nogle bruges tit og andre ikke.
Den smukke kage er fyldt med frugt, nødder og spiritus, så den er ikke for børn. Nyd kagen til te, kaffe eller gløgg. engelsk julekage navn most popular recipes, pasta, corn chowder, irish cream, main dish, turkey soup, cut-out cookies, lobster, quick bread, chocolate, cheese, cold cheese dips, vegetable soup. Engelsk julekage Opskrifter: Få hjemmet til at dufte af hjemmebag med denne opskrift på en skøn, langtidsholdbar, engelsk frugtkage også kendt som fruit cake.- Se de lækre opskrifter fra Dr. You can cook Engelsk julekage using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Engelsk julekage
- It's of tørret frugt, fx mørke og lyse rosiner, svesker, pomeransskal, sukat, figner, korender, abrikoser osv.
- Prepare of dl cognac, rom eller calvados.
- It's of smør.
- Prepare of mørk muscovadosukker.
- Prepare of æg.
- Prepare of hvedemel.
- It's of korn af en vanillestang.
- You need of tsk stødt nellike.
- Prepare of tsk stødt ingefær.
- Prepare of tsk kanel.
- Prepare of tsk salt.
- It's of blandede nødder, fx hasselnødder, valnødder, mandler.
- It's of Spiritus til drypning af kage.
- You need of dl abrikosmarmelade.
- Prepare of marcipan.
- Prepare of Royal icing lavet af flormelis og æggehvider.
- It's of Marcipan, frugtfarve mm til pynt.
Den traditionelle engelske julekage fyldt med tørret frugt, krydderier og en god flaske sherry. Opskrift på en skønt klassisk engelsk julekage med tørret frugt og rom, pyntet med marcipan og royal icing. En dejlig plumkage med masser af smag. Engelsk inspireret julekage med kanel, kardemomme, nellike og et frisk indslag af æbletern og revet citronskal.
Engelsk julekage step by step
- Større frugter skæres i mindre stykker og frugten sættes i blød cognac, rom eller calvados i mindst et døgn.
- Smør og sukker røres sammen og æggene tilsættes et efter et.
- Melet blandes med vanillekorn, krydderier og salt og vendes sammen med smør-æggeblandingen.
- Herefter vendes de opblødte frugter i sammen med evt overskydende sprut og til sidst blandes nødderne i.
- Dejen kommes i en bagepapirsforet springform og bages ved 175 grader i ca 2 timer.
- Kagen køles helt af i den lukkede ovn, gerne natten over, hvorefter den pakkes ind og opbevares køligt.
- Kagen prikkes med en strikkepind og dryppes med spiritus 1-2 gange ugentligt i 3-4 uger inden den beklædes med marcipan og icing.
- Når kagen skal pyntes smeltes ca 1 dl abrikosmarmelade, som smøres over toppen og siderne af kagen, hvorefter den tørrer i ca 1/2 time.
- Marcipanen rulles tyndt ud og kagen placeres ovenpå med toppen nedad. Marcipanen foldes op om siderne og lidt ind foroven. hvorefter kagen vendes.
- Med en rengjort vinflaske rulles marcipanen helt fast rundt langs siden og på toppen, og kagen stilles til tørring i mindst et døgn, før den beklædes med icing og pyntes, når icingen er helt tør og fast.
Engelsk julekage med tranebær og hvide chokoladestykker. Her finder England og USA sammen i en og samme kage, nemlig den klassiske kanelkage med lidt ekstra spræl. Nederst finder du en dejlig opskrift på engelsk julekage. Men den er stadig glad for et glas portvin. Den holder sig fugtig og lækker i flere uger i køleskabet.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Engelsk julekage"
Post a Comment