How to Prepare Delicious Rijstafel /kylling i karry a la ristafel

Rijstafel /kylling i karry a la ristafel.

Rijstafel /kylling i karry a la ristafel You can have Rijstafel /kylling i karry a la ristafel using 39 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Rijstafel /kylling i karry a la ristafel

  1. You need 1 of stor økologisk kylling 1,6 kg.
  2. You need 3 of rødløg.
  3. Prepare 1 helt of hvidløg.
  4. It's of Rosmarinkviste.
  5. You need of Salt og peber.
  6. Prepare of Lidt ovivenolie.
  7. It's of Til karrysovsen:.
  8. Prepare of Skrog fra kyllingen.
  9. Prepare 1 of gulerod.
  10. Prepare of Lidt selleri.
  11. You need 2 of rødløg.
  12. Prepare of Lidt løvstikke.
  13. You need of Lidt porretoppe.
  14. It's of Lidt bredbladet persille.
  15. You need 6 cm of frisk ingefær.
  16. It's 1/2 of æble.
  17. It's 1 1/2 of l vand.
  18. Prepare of Skyen fra bradepanden hvor kyllingen er stegt.
  19. Prepare of Til karryen:.
  20. You need 2 of rødløg, revet.
  21. Prepare 2 of æbler revet.
  22. You need 1/2 stilk of citrongræs.
  23. Prepare 2 of kefirlimeblade.
  24. You need 2 spsk of madraskarry.
  25. You need 1/2 dåse of kokosmælk, fed.
  26. It's 10 g of smør.
  27. It's 3 spsk of maizena (majsstivelse udrørt i koldt vand).
  28. It's of Tilbehør:.
  29. You need 150 g of perlespelt eller basmatiris.
  30. You need 1 håndfuld of grønne rosiner.
  31. You need of Lidt tørrede abrikoser skåret i strimler.
  32. Prepare 100 g of kokosmel.
  33. It's of Lidt kokosflager.
  34. You need 1-2 of bananer.
  35. Prepare 1 of moden mango.
  36. It's 1-2 of røde æbler.
  37. Prepare 2 of jalapenochilier.
  38. Prepare of Lidt vietnamesisk koriander eller alm. koriander.
  39. It's of Stegt kyllingeskind.

Rijstafel /kylling i karry a la ristafel instructions

  1. Parter kyllingen, del hvidløget i fed, halver rødløgene. Læg det hele på en bradepande og kom rosmarinkviste, salt, peber og olivenolie på kyllingestykkerne. Steg det hele i ovnen i 1 time 200grader varmluft. Tag løg og hvidløg ud efter 1/2 time..
  2. Når kyllingen er blevet lidt koldere, tages alt kødet af og skroget skal nu bruges til en suppe til karrysovsen. Karryen laves ved at stege karrypulveret af i varmt smør, tilsætte revet æble, revet løg, citrongræs og kefirlimeblade samt lidt vand og lad det koge ved et lille blus i 20 minutter. Tilsæt derefter kokosmælken og kog op..
  3. Grøntsagerne gøres klar til suppen og de tilsættes karryen sammen med benene fra kyllingen og 1 1/2-2 l vand. Lad det koge i 1 time og sigt så alt fyldet fra. Imens tages alt skindet af kyllingestykkerne og lægges på en tallerken til senere stegning..
  4. Suppen er nu siet og klar til at koges ind til passende smag. Derefter jævnes den lidt med maizena og smages til evt med mere karry. Kyllingestykker skæres i mundrette stykker og tilsættes karrysovsen. Kokosmelet ristes på panden..
  5. Ligeledes ristes kokosflager også. Mangoen deles i 3 styk og stenen skæres væk,mangoen skraldes og skæres i strimler eller tern..
  6. Abrikoserne skæres ligeledes i strimler, de grønne rosiner lægges ligeledes frem. Imens koges perlespelten i saltet vand i 45 minutter og hældes gennem en sigte for at fjerne vandet. Det øvrige tilbehør, banan, æble og chili gøres også klart..
  7. Kyllingeskindet steges helt sprødt i lidt olie eller som her i noget kyllingeflomme som jeg havde i fryseren, man kan også bare stege det sprødt på en tør pande..
  8. Server retten evt. som vist på billedet eller bare sæt alt på bordet, så kan børn og voksne selv anrette deres tallerken. På billedet glemte jeg det sprøde kyllingeskind, som ellers er prikken over i´et..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Delicious Rijstafel /kylling i karry a la ristafel"

Post a Comment