Recipe: Yummy Røgede rejer

Røgede rejer.

Røgede rejer You can cook Røgede rejer using 1 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Røgede rejer

  1. It's 1 pose of pil selv rejer.

Røgede rejer step by step

  1. Tænd op for dine kul i en grillstarter. Når de er klar lægger du 3-4 kul over i grille og sætter låg på. Du skal ramme en temperatur mellem 60-70 grader. Så måske skal der et kul mere el. Mindre på..
  2. Når du har fundet temperaturen er vi klar til at lægge rejerne ud på risten. Vi bruger så et net på risten så rejerne ikke falder ned..
  3. Der skal nu bøge smuld på kullene og lukkes for luft tilførslen i top og bund af grillen så man får godt med røg inde i kuglegrillen..
  4. Rejerne skal have ca. 30 min og efter 15 min skal de vendes så de bliver røget på begge sider..
  5. Man skal holde øje med temperaturen undervejs. 60-70 grader. Man kan altid tage et kul væk hvis det bliver for varmt eller lægge en mere i hvis det er for koldt. Læg evt lidt mere smuld på når rejerne vendes..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Røgede rejer"

Post a Comment