Recipe: Yummy Røgede rejer
Røgede rejer.
You can cook Røgede rejer using 1 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Røgede rejer
- It's 1 pose of pil selv rejer.
Røgede rejer step by step
- Tænd op for dine kul i en grillstarter. Når de er klar lægger du 3-4 kul over i grille og sætter låg på. Du skal ramme en temperatur mellem 60-70 grader. Så måske skal der et kul mere el. Mindre på..
- Når du har fundet temperaturen er vi klar til at lægge rejerne ud på risten. Vi bruger så et net på risten så rejerne ikke falder ned..
- Der skal nu bøge smuld på kullene og lukkes for luft tilførslen i top og bund af grillen så man får godt med røg inde i kuglegrillen..
- Rejerne skal have ca. 30 min og efter 15 min skal de vendes så de bliver røget på begge sider..
- Man skal holde øje med temperaturen undervejs. 60-70 grader. Man kan altid tage et kul væk hvis det bliver for varmt eller lægge en mere i hvis det er for koldt. Læg evt lidt mere smuld på når rejerne vendes..
0 Response to "Recipe: Yummy Røgede rejer"
Post a Comment