How to Cook Delicious Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken

Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken. These individual Lemon Cheesecakes have a graham cracker crust. a New York stye cheesecake filling, and are topped with a The most important thing to remember when making the cheesecake filling is to have all the ingredients at room temperature. Beat the cream cheese until it is creamy and. The cake is super moist, but the added zip of the lemon and lime zests really made it extra flavorful.

Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken LEMON LIME CHEESE-CAKES recipe: Mini cheesecakes and so yummy. Divide cream cheese mixture among glasses. This Lemon Lime Layer Cake is just perfect for spring and summer. You can cook Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Bund:.
  2. Prepare 125 g of digestives (evt fuldkorn).
  3. You need 100 g of bastognekiks.
  4. You need 85 g of smeltet smør (plus lidt ekstra til formen.
  5. Prepare of Fyld:.
  6. It's 300 g of flødeost.
  7. It's 1 of ds kondenseret mælk.
  8. It's 7 of æggeblommer.
  9. You need 2 of dl friskpresset øko lime- og citronsaft (du bestemmer selv forholdet).
  10. You need of revet lime- og citronskal fra 2-3 frugter - gøres inden de juices.
  11. It's of Italiensk marengs:.
  12. You need 300 g of sukker.
  13. It's 100 g of vand.
  14. You need 25 g of glykosesirup.
  15. You need 2 of tsk vanillesukker.
  16. You need 110 g of æggehvider.
  17. You need 30 g of sukker.

This gorgeous cake has layers of lemon cake frosted with a lime buttercream. This Lemon Lime Cake is just stunning and makes an absolutely perfect centerpiece to any table. I was never really a huge lemon or lime fan of anything. Mix the lemon-lime soda into the batter and pour into the prepared pan.

Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken step by step

  1. Bund: Findel kiksene, evt i en foodprocessor. Smil smørret og bland de to elementer godt sammen evt med hænderne.
  2. Gør en springform (Ø24) klar ved at klemme bagepapir omkring ring og bund. Smør lidt op ad siderne med lidt smeltet smør.
  3. Fordel nu kiksemassen i bunden og op ad siderne. Brug evt bagsiden af en ske, for at glatte den. - Brug pegefingeren langs kanten for at klemme kiksen ind til siden og for ikke at få en alt for tyk kant nederst. - Sæt formen på køl, mens du forbereder massen.
  4. Sæt ovnen på 170 grader.
  5. Ostmassen: Riv først skal af citrusfrugterne. Dernæst pres al saften ud af dem.
  6. Rør flødeosten op med k-spaden til din røremaskine. Tilsæt den kondenserede mælk og æggene lidt ad gangen. Jeg havde lidt klumper i på det her tidspunkt, så den fik også lige en tur med piskeriset. - Nu ser massen lidt mistænkelig flydende ud taget i betragtning, at den nu skal have yderligere 2 dl væske, men.... nu bliver det lidt sjovt.
  7. Tilsæt citrusskallen og juicen i en jævn stråle, mens du pisker ved middelhastighed, og hokus pokus ostefyldet bliver tykt og lækkert crèmet. Sjovt!.
  8. Hæld forsigtigt ostmassen i formen og bag nu cheesecaken i 20 min. Sæt den på køl på bordpladen lidt og dernæst i køleskab. Den har godt af at stå mindst 4 timer eller natten over inden servering.
  9. Topping (marengs): kog vand, glykose og sukker op til 117 grader samtid med du forbereder æggehvide og de 30 g sukker ved at piske dem op til en let skum.
  10. Når sukkerlage når 117 grader hældes den ned langs siden af røreskålen, så piskeriset ikke fanger sukkeret, mens der piskes ved middel hastighed. Når skummet er blevet fast og helt nedkølet tilsæt da vanillesukkeret og pisk et pa omgange. Hæles på sprøjtepose med tyl og pynt efter smag og behag. Karameliser til sidst marengsen med en crème brûlée brænder.

While crust is baking, begin Lemon-Lime Ricotta Filling: In medium bowl, with wire whisk, beat egg whites until foamy. A cookie-like crust brings this luscious Lemon Cheesecake recipe to a league of its own. A small portion of that lemony mix is then combined with cream cheese, sugar, lemon pudding and sour cream to. Made with the fresh flavors of lemon and lime, this is a great summertime cake. Pour yourself a cold glass of iced tea or milk and enjoy a slice.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Lemon/lime cheese cake - Rimmers Køkken"

Post a Comment