Recipe: Delicious Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken

Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken. En super nem opskrift på en suppe lavet på butternut squash og cremet kokosmælk. Se med her og lær at lave retten! Hent inspiration til ugentlige vegetarretter og se hvor nemt du laver en thailandsk butternut squash suppe - helt fra bunden.

Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken La deg inspirere av ukens vegetarmiddag og se hvor enkelt det er å lage en thailandsk butternut squash suppe - helt fra Opskrift: Græskarsuppe The Best Butternut Squash Recipes on Yummly Savory Butternut Squash Casserole, Simple Roasted Butternut Squash, Roasted Mashed brown sugar, salt, black pepper, butter, butternut squash, pumpkin pie spice. You can have Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken

  1. It's 500 g of butternut squash, efter den er skrællet og kernerne fjernet.
  2. You need 2-3 of gulerødder.
  3. You need 2 of løg.
  4. You need 3 of hvidløg.
  5. You need 1/2 of chili (som fx dem fra Netto, hvor der er røde, grønne og gule).
  6. It's 5-8 of del vand (alt efter hvor tynd du kan lide din suppe).
  7. You need 1-2 of kyllinge-bouillon (geléudgaven fra Knorrs).
  8. Prepare 2 of dl piskefløde (måske ikke, men om søndagen må man godt).
  9. It's of salt og peber.
  10. Prepare of Bacontern ristet knasende.
  11. You need of evt creme fraiche.
  12. You need of evt lidt lækkert brød.

Roasted Pears & Butternut Squash With Sticky Balsamic GlazeYummly. Learn how to cut a butternut squash (safely!) with this step-by-step tutorial! Hard to cut into, but totally worth it. Good news: These sweet squashes are full of vitamin C and potassium!

Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken instructions

  1. Skræl butternut squash'en. Halver den og fjern kernerne. - Skær den i mindre tern Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
  2. Gør løg, hvidløg og chili i stand (fjern kernerne). Hak det hele fint (eller lad thermomixeren gør det). Steg løg, hvidløg og chili gennemsigtige og møre i lidt olivenolie, måske også lidt smør i en gryde.
  3. Tilsæt squash og gulerødder og hæld vand ved. Tilsæt boullion og peber og lad nu suppen stå og koge 30-40 minutter Purér suppen og smag den yderligere til, hvis det er nødvendigt. Tilsæt fløde og lad suppen koge yderligere små 10 min, mens baconterne steges Serveres rygende varmt.

Better yet, they warm up pretty much any fall dish from pastas to soups to stuffings. I was already a fan of butternut squash soup when I was introduced to using cashews as a substitute for cream. This soup is loaded with flavor, fiber and protein. One of my favorite things to do is to ask my guests to figure out the mystery ingredient; nobody ever guesses that I have swapped out the heavy. Efter en måned med tunge retter, får du her en lækker suppe med årstidens grønt - god mad, der er sprængfyldt med vitaminer.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Cremet butternut squash suppe - Rimmers Køkken"

Post a Comment