Recipe: Tasty Asparges med beurre noisette, parmasan og rucola
Asparges med beurre noisette, parmasan og rucola. Smelt smørret langsomt i en tykbundet gryde. Det er såre simpelt, og det kan næsten ikke gå galt. Og du kan gøre dem klar i forvejen, og så lægge dem på grillen Tænd for ovnen, inden du går i gang med at klargøre asparges og bacon.
For ekstra smak kan du også drysse over litt finhakket hvitløk før aspargesen går i ovnen. Grillede asparges med parmesan er både nemt og lækkert. Steg de grønne asparges på en grill eller grillpande, og drys med parmesan, olivenolie og Server de grillede asparges med flager af parmesan, et par dråber olivenolie og lidt friskkværnet peber. You can have Asparges med beurre noisette, parmasan og rucola using 13 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Asparges med beurre noisette, parmasan og rucola
- Prepare 2 of store hvide asparges og 3 mindre grønne asparges.
- You need of Salt og lidt sukker.
- Prepare of Beurre noisette:.
- It's 2 spsk of smør.
- Prepare 1 spsk of finthakket skalotteløg.
- It's 1 spsk of hakkede mandler.
- You need 1/2 spsk of blå birkes.
- Prepare 1 spsk of syltet calamondin eller syltet appelsin.
- Prepare of Salt og peber.
- It's of Garnering:.
- Prepare 50 gram of parmasanost.
- You need of Lidt rucula.
- You need of Evt. porcheret æg.
Så bevare de sprødheden (bl a). Det er en god ide at have rigeligt med olie i kogevandet, da asparges så bliver flot blanke og meget grønne. Hvit asparges med sitron-hollandaise og spekeskinke. Asparges gjør seg godt sammen med røykte smaker, derfor lages denne retten med varmrøykt laks.
Asparges med beurre noisette, parmasan og rucola instructions
- Læg alle ingredienserne frem på køkkenbordet..
- Skræl aspargesene og kog skræller og ender i letsaltet vand..
- Blend aspargesvandet og sigt det op på en pande til kogning af asparges..
- Kog asparges i ca. 5 minutter i aspargesvandet..
- Tag dem op og afkøl, de koger lidt videre, men de skal være al dente..
- Varm smørret op til det er brunt og bruser..
- Tilsæt ingredienserne til beurre noisette og skru ned for blusset..
- Når det har simret i 5 minutter er det færdigt..
- Hakle parmasanosten til pulver..
- Kom små klatter af den hakkede parmasanost på bagefolie og bag det ved 200 grader varmluft i ovnen til det er smeltet, tag ud og afkøl på rist..
- Nu anretter du asparges, beurre noisette og parmasanflager samt rucula på varme tallerkner og server evt. med surdejsbrød med lidt smør..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Hvite asparges med bacon og parmesan. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Og er du vild med den sunde, sprøde grønsag, kan du godt glæde dig. Find din favorit med asparges her Legg pureen med asparges og parmesan i en sirkel på tallerkenen, deretter legger du på aspargesene og eggene.
0 Response to "Recipe: Tasty Asparges med beurre noisette, parmasan og rucola"
Post a Comment