Recipe: Perfect 4 Små Brød
4 Små Brød. Forskningsrapporter tyder på at mindre brød vil redusere matkasting. Nå lanserer KIWI en ny småbrød serie. Brødene er to tredjedeler av vanlig størrelse og gjør at du kan kjøpe akkurat det du trenger uten å Likevel hender det ofte at brødet på kjøkkenbenken blir tørt.
Livets små ting kan indeholde reklamelinks, som giver lidt procenter til bloggen i forbindelse med et køb. Det er helt gratis for dig, og betyder virkelig meget for mig. - Etter å ha bakt brødet et par ganger, gjorde jeg noen små justeringer i oppskriften. Nå synes jeg brødet er verdens beste, og baker det ofte, gjerne flere av gangen! You can cook 4 Små Brød using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of 4 Små Brød
- It's 2 1/2 of dl Vand.
- It's 2 1/2 of dl Mælk.
- Prepare 1 of pk gær.
- It's 2 of Æg.
- You need 75 of gr Sukker el 1 lille tsk honning.
- It's 10 of gr Salt.
- You need 100 of gr Smør - kærgård el olie.
- Prepare 850-1000 of gr Hvedemel.
Prøv den simple opskrift på en sprød, knasende kiks, som stammer helt tilbage fra jødernes flugt Mad. Matzah brød, et usyret brød, der minder meget om knækbrød. (©DR). De små brød laves også ofte søde. Traditionen med luciabrød stammer fra Sverige, hvor de hedder "Lussebrød".
4 Små Brød step by step
- Opløs gæren i mælk og vand.
- Bland sukker el honning - salt og æg, rør det rundt.
- Tilsæt mel og smørret lidt ad gangen, ælt dejen på en røremaskine eller i hånden, i ca 10-15 min. Dejen må ikke være for fast, eller klistre til bordet. Dejen skal være behagelig at arbejde med.
- Tildækkes med en opklippet frysepose, smurt med lidt olie og et viskestykke henover. (Plastik for at holde på fugtigheden og viskestykket for at holde på varmen) Lad nu dejen hæve i 30 min..
- Kom dejen ud på bordet. Nu kan du vælge om dejen skal deles i 4 lige store stykker, som lægges i 4 små forme (19x10x6) el 20 alm. boller, som på billedet (Der er lige en der har snuppet en bolle). Eller til 2 store brød, som lægges i 2 forme af 2,5 l.
- Dækkes igen med frysepose og hæver 1 time el til dobbelt str..
- Brødene sættes midt i ovnen, ved 190 grader og bages i ca 35 - 40 min. Bliver de for mørke inden de bagt færdig, lægges staniol henover.
- Pensles med flyende becel, med det samme de er taget ud af ovnen og afkøles.
- Denne dej kan bruges til meget andet f.eks : Pølsebrød vejes af på 70 g Pølsehorn : Du skal dele dejen i 3 kugler, de rulles tyndt ud, som en pizza og deles hver i 8 stykker (24 ialt). Syntes du de skal være større, skærer du 6 stykker af hver. Burgerboller vejes af på mellem 70 - 90 g pr stk, afhængig af hvor store du ønsker dem. Pensles med vand el æg og drysses med sesam.
- Bagetider og temp er : 35 - 45 min for store brød, sættes ind på anden nederste ribbe ved 190 gr Små brød 15 til 25 min, sættes ind, i midten af ovnen ved 190 gr Boller 15 til 20 min, lidt over midten ved 190 gr. Pensler for det meste kun mit brød, hvis der skal en el anden form for drys på.
De små brød laves også ofte søde. Server grovt brød og biter av agurk ved siden av. Usunn: Grovt brød med dansk salami og appelsinjuice. Sunn: Grovt brød med mager smøreost av kylling og makrell i tomat. De her små cheeseburger snacks er virkelig gode og alt for nemme at lave!
0 Response to "Recipe: Perfect 4 Små Brød"
Post a Comment