Recipe: Appetizing Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan

Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan. Snabblagad pastarätt av lök, räkor, körsbärstomater, grädde, buljong, citron och nykokt pasta. Blanda ner tomater, lök och räkor i såsen och koka upp. Smaka av med citronskal, salt och peppar. Отмена. Месяц бесплатно.

Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan Hak og snit alle ingredienserne på forhånd. Kom olien i en varm pande og tilsæt løg og tomatpasta og lad det sautere (simre) under omrøring i et par minutter. Tilsæt æggeblommen og fint hakket persille - brug meget gerne stænglerne. You can cook Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan using 7 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan

  1. You need 60 g of fetuccine.
  2. You need 1 dåse of saltede ansjoser i olivenolie.
  3. You need 1 håndfuld of persille.
  4. You need 3 fed of hvidløg.
  5. You need 1/2 of dl olivenolie.
  6. You need 30-40 g of parmesanost.
  7. You need of Salt til kogning af pasta.

Vend på panden, til du har den ønskede cremede konsistens. Anret risene med kødboller og tomatsauce henover. Riv ekstra parmesan over og pynt med frisk persille. Pastaen er proppet med hvidløg, smør og parmesan, og det tager kun fem minutter at lave.

Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan instructions

  1. Start med at hakke ansjoser, persille og hvidløg sammen og rør det med lidt olivenolie. Kom osten i en hakler eller riv det fint. Kog så den lækre æggefetuccine i saltet vand 4 minutter. Og hæld vandet fra. Kom pastaen 2 varme tallerkner og garner med blandingen af hvidløg, ansjos og persille. Drys med parmesan.
  2. Bland det hele godt sammen og drys yderligere med osten og spis straks. Jeg brugte æggefetuccinen fra De Cecco. Den er rigtig lækker..

Hæld pastaen i den tomme gryde sammen med det smeltede smør og hvidløg, og krydr med salt og friskkværnet peber. Brug en gaffel til at blande det hele sammen, og tilføj totredjedele af. Mens pastaen koker skjæres baconet i tynne strimler og stekes ved middels varme til de er lett Hell over olivenolje blandingen og vend den inn. Ha over litt nykvernet salt og pepper og litt kesam på. Drys persille over, krydr med salt, og server.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Fetuccine med æg blandet med pasta af saltet ansjos i olie, hakket persille, hvidløg, og parmesan"

Post a Comment