How to Cook Tasty Couscous med gode efterårsgrøntsager

Couscous med gode efterårsgrøntsager. Hæld kogende vand over couscous, lidt af gangen så kornene bliver møre, ikke grødagtige. Har du lyst til en lækker salat som også mætter? Så se med når Marie Hertz giver dig opskriften på hjemmelavet tabouleh.

Couscous med gode efterårsgrøntsager Våra goda recept med couscous innehåller allt från klassiska och enkla huvudrätter till avancerade middagar med nya och spännande smakkombinationer. Coucous är en Nordafrikansk rätt som kan tillagas på många olika vis. Den är främst rik på grönsaker vilket gör den fantastiskt smakrik och god. You can cook Couscous med gode efterårsgrøntsager using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Couscous med gode efterårsgrøntsager

  1. It's of Couscous til 4 personer.
  2. Prepare 1 of blomkål, lille hoved.
  3. You need 1 of stor håndfuld hakket kruspersille.
  4. It's 4 of mellemstore gulerødder.
  5. Prepare 1 of lille grøn squash.
  6. Prepare 1/2 of butternutsquash.
  7. Prepare of salt, peber, citronsaft, olivenolie og karry.

De flesta grönsaker funkar fint att tillsättas i tomatsåsen. Kikärtorna ger både smak och fyller ut grytan. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt.

Couscous med gode efterårsgrøntsager instructions

  1. Hæld kogende vand over couscous, lidt af gangen så kornene bliver møre, ikke grødagtige. Krydder med salt, citron og lidt olivenolie..
  2. Rens og skyl grøntsager..
  3. Skær blomkålshoved i små buketter, rist på pande i olivenolie med karry, jeg bruger en stor spiseskefuld god madras karry.
  4. Hak kruspersille groft.
  5. Skær de skrællede gulerødder og butternutsquash i mundrette størrelser og læg dem i ildfast fad. Hæld olivenolie over, krydder med salt og peber, sæt dem i opvarmet ovn på 200 grader. De skal ca. have 20 min eller til de er møre..
  6. Den grønne squash, skæres i kvarter og sættes ligeledes i ovnen, skal dog kun have 5-10 min..
  7. Alle grønssagerne blandes med couscous..

Couscous är bra basmat att ha hemma i skafferiet. Med hjälp av säsongens grönsaker fixar du lätt den vegetariska middagen. Skär tomaten i bitar och skiva rädisorna tunt. Vänd ner smör, salt och peppar i couscousen. Couscous stammer fra Nordafrika og er sundere end både pasta og hvide ris.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Couscous med gode efterårsgrøntsager"

Post a Comment