Recipe: Appetizing Pankorasppaneret torskeloin med smørporre, thaiommelet, beurre blanc, dadel i bacon, stegt kartoffel
Pankorasppaneret torskeloin med smørporre, thaiommelet, beurre blanc, dadel i bacon, stegt kartoffel. Denna smörsås är så god att vi döper om fiskbullarna till queneller. Lägg i en kastrull med vinäger och vin. Låt koka sakta tills nästan all vätska kokat in.
Selv om et par panerede spætter egentlig ikke er noget særligt, må jeg indrømme, at når de vendes i Pankorasp og får selskab af en beurre blanc sauce sker der smagsmæssigt magiske ting. Beurre blanc är en klassisk fransk smörsås perfekt till fiskrätter! Lägg i en kastrull med vinäger och vin. You can have Pankorasppaneret torskeloin med smørporre, thaiommelet, beurre blanc, dadel i bacon, stegt kartoffel using 31 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Pankorasppaneret torskeloin med smørporre, thaiommelet, beurre blanc, dadel i bacon, stegt kartoffel
- You need 1 of stk torskeloin ca. 300g.
- It's 1 of tsk flagesalt.
- Prepare 3 spsk of pankorasp.
- Prepare of Lidt hvedemel.
- It's of Lidt sammenpisket æg af et 1 æg (gem resten til thaiommelet).
- Prepare of Til stegning:.
- It's 10 g of smør.
- It's 2 spsk of vindruekerneolie.
- You need 1 of porre.
- Prepare 10 g of smør.
- You need 8-10 of små kartofler.
- Prepare of Lidt olivenolie.
- It's of Beurre blanc:.
- It's 50 g of smør.
- Prepare 2 of små skalotteløg.
- You need 1/2 of dl noilly prat.
- It's 1 spsk of sherryeddike.
- You need 1 of tsk dijonsennep.
- It's of Evt. Lidt piskefløde.
- Prepare of Salt og peber.
- You need of Dadler i baconsvøb, devil on horseback.
- You need 4 of store friske dadler.
- It's 4 of skiver bacon fra Hindsholmgrisen.
- It's of Tilbehør:.
- Prepare of Lidt skrabet peberrod.
- Prepare of Thaiommelet:.
- It's of Resten af det sammenpiskede æg.
- It's 1/2 spsk of soya.
- You need hakket of Lidt hvidløgsspire,.
- Prepare of Lidt piskefløde.
- You need of Lidt smør til stegning.
Låt sakta koka tills nästan all vätska kokat in. Späd lökskyn med tärnat smör samtidigt som såsen hålls varm. Nytårstorsken er en klassiker med et lidt blakket ry, men vi lover, at denne version sender gæsterne i smagshimlen. Terminez le beurre blanc par une pointe de sel.
Pankorasppaneret torskeloin med smørporre, thaiommelet, beurre blanc, dadel i bacon, stegt kartoffel instructions
- Begynd med at lave beurre blanc. Smelt smør og kom de hakkede skalotteløg i smørret og lad løgene klare i et par minutter, det må endelig ikke brune. Tilsæt noilly Prat og sherryeddike, læg låg på og lad løgene blive helt møre. Sigt løgene fra..
- Varm en pande op med smør og lad porren dampe helt mør under låg, krydr med salt og peber. Kom de små kartofler i et ovnfastfad og kom dem i ovnen med olivenolie, salt og peber, ca 1/2 time ved 200 grader varmluft..
- Torskeryggen saltes på begge sider, evt. 1 time inden den skal steges. Drysses med mel, dyppes i sammenpisket æg og vendes i pankoraspen. Lad den trække indtil den skal steges..
- Stenene fjernes fra dadlerne og baconen vikles rundt om og der sættes en pind igennem for at holde sammen på det. Kom i ovnfast fad og ind i ovnen til kartoflerne og lad dem blive sprøde. Hvis man vil gøre dem stærke, kan man smøre lidt Tabasco-sauce på dadlerne inden du svøber dem i bacon..
- Det resterende sammenpiske æg blandes med soya, hakket grønt fra spiret hvidløg og piskefløde og steg den på en lille pande til en omelet. Tag den af panden..
- Nu steger du torskeryggen i 7 min. ialt til den er dejlig sprød og gylden. Beurre balanc blendes med lidt piskefløde og der tilsættes 1 tsk dijonsennep. Server det hele på en varm tallerken og drik evt et glas dejlig hvidvin til..
Vous pouvez ajouter quelques gouttes de citron si vous aimez un beurre blanc bien acide. Servér med sauce beurre blanc og citronskiver. Kog igennem nogle minutter mens der røres. Tag gryden fra varmen og rør æggeblommerne i. Solmaz OzkayaNem ovnbagt kuller med tomat og citron.
0 Response to "Recipe: Appetizing Pankorasppaneret torskeloin med smørporre, thaiommelet, beurre blanc, dadel i bacon, stegt kartoffel"
Post a Comment