Recipe: Tasty Halve, bagte kartofler

Halve, bagte kartofler. De bagte kartofler skal have en time i ovnen. Bagte kartofler med ost er en anden populær variant, og igen skal du anvende færdigbagte bagekartofler, der halveres på langs. This is "Halve bagte kartofler" by Sisterfood.dk on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Halve, bagte kartofler De halve bagekartofler pensles med en nem hvidløgsolie med rosmarin. Opskrift på ovnbagte kartofler med bacon og hvidløgsost - tryllekartofler smager fantastisk og er gode som tilbehør mange. Prøv at servere bagte kartofler med tomat og frisk mozzarella, kylling og majs, gruyèreost og purløg eller chili, ost, og skinkefyld - kun fantasien sætter grænser for. You can cook Halve, bagte kartofler using 4 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Halve, bagte kartofler

  1. It's of Det ønskede antal, lidt store kartofler (beregn 2-3 pr. person).
  2. It's of Olivenolie.
  3. It's of Salt og peber.
  4. It's of Diverse krydderier efter ønske (her oregano og paprika).

Halve bagte kartofler med gylden sprød skorpe - og topping af bl.a majs, chili, avocado og koriander. Der er ikke langt til Mexico. Bagte kartofler kan du nemt lave i mikroovnen - de bliver møre og lækre og er klar på få minutter. Få opskriften på bagekartofler i mikrobølgeovnen her.

Halve, bagte kartofler instructions

  1. Ovnen varmes op til 180 graders varmluft. Kartoflerne skrælles, skylles og skæres i halve på den lange led. De puttes i en pose, og derefter tilføjes olivenolie i en mængde, der kan dække alle kartoffelhalvdele, når posen derefter rystes godt (til 4 pers. skal der bruges ca. 1/2 dl olie)..
  2. Kartoflerne lægges med den flade side opad på bagepapir på en plade fra ovnen eller evt. i et smurt, ovnfast fad. Kontrollér,, at alle er dækket af olie (hvis ikke, kan man "efterpensle" med olie). Derefter krydres hver halve kartoffel med salt og peber og yderligere krydderier efter ønske..
  3. Kartoflerne bages i ca. 20-25 min. Stik i en af dem for at sikre, at de er færdige. De må gerne have en lille smule "bid", synes vi. De er meget dekorative på et fad med kød og/eller grøntsager..

Den bagte kartoffel skal være sprød udenpå, cremet indeni, og den må ikke smage af kogt kartoffel. Du behøver ikke store kartofler for at lave en god bagt kartoffel, og så skal de. Dyp det i de første let pisket æggehvider, rul derefter i salt og. Bagte kartofler - Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil. Der er så mange forskellige måder, den kan tilberedes på.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Halve, bagte kartofler"

Post a Comment