Recipe: Tasty Squashfrikkadeller
Squashfrikkadeller. Dræn den revede squash og kom den i en skål. Squash frikadeller er en af mine favoritopskrifter på vegetariske grøntsagsdeller. Min opskrift på squash frikadeller er utrolig nem at gå til, og de smager simpelthen så herligt.
Squash frikadeller bliver i skrivende stund indtaget med den ene hånd, imens jeg trykker på tasteturet med den anden. Squash frikadeller med revet squash, parmesan og krydderurter. Perfekt som tilbehør eller alene med f.eks. pesto, tomatsauce eller tzatziki. You can cook Squashfrikkadeller using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Squashfrikkadeller
- Prepare 50 g of finvalsede havregryn.
- It's 50 g of revet mozzarella.
- Prepare 40 g of rasp.
- It's 2 of æg.
- You need 1 of tsk salt.
- Prepare 200 g of revet squash.
- You need 1 of løg finthakket.
- Prepare 1 fed of hvidløg finthakket.
- It's of Smør til stegning.
- It's of Lidt chilipulver.
Squash frikadeller med urter og kartofler smager skønt og de er nemme at lave. De lækre vegetar frikadeller er et hit - også i madpakken. Squashfrikadeller - squash frikadeller med squash og parmesan. Skønne vegetarfrikadeller med squash, havregryn og parmesan.
Squashfrikkadeller instructions
- Dræn den revede squash og kom den i en skål..
- I samme skål kommes æg, rasp, havregryn, mozzarella, løg og hvidløg..
- Rør det hele godt rundt og krydre med salt og chilipulver..
- Opvarm en pande med smør og steg dem i 5 min på hver side..
- Velbekomme.
Squash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadeller. Fremgangsmåde Flæk squash og skrab kernerne væk. Riv squash på den fine side af rivejernet. Drys salt over de revne squash og lad dem trække i ca. Frikadeller är köttbullar som man kokar istället för att steka.
0 Response to "Recipe: Tasty Squashfrikkadeller"
Post a Comment