How to Prepare Delicious Bagt hokkaido
Bagt hokkaido. Bagt hokkaidoSkræl hokkaidoen, og fjern kernerne. Bagt hokkaido Skræl hokkaidoen, og fjern kernerne. Du kan evt. skære skrællen af.
Bagt hokkaido græskar - lækkert tilbehør. Jeg er ikke helt nået til supperne endnu, selvom efteråret er kommet. Det var ellers planen med dette græskar, at få lovet en ordenligt grydefuld suppe til fryseren. You can have Bagt hokkaido using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Bagt hokkaido
- Prepare 1 of hokkaido.
- You need of Allroundkrydderi.
- It's of Evt. Lidt olivenolie.
Lækker og saftig udgave af bagt græskar! Se en nem og velsmagende opskrift herunder, som for alvor imødekommer Hokkaido-græskarets fine smag. Få opskriften på hvordan du laver bagt hokkaido med timian, olivenolie og flagesalt. Det er super nemt og en rigtig efterårsklassiker.
Bagt hokkaido instructions
- Skyl græskaret og skær det over.
- Fjern kernerne. Hvis græskaret er økologisk lader du skrællen sidde. Ellers skal den skæres af..
- Skær skiver af græskaret og fordel dem på en bageplade med bagepapir..
- Pensl evt med lidt olie og drys med allroundkrydderi..
- Bages ved 200 grader varmluft i ca 15 minutter. De skal være bløde men stadig med lidt bid..
Find denne og andre pins på Mad via Helle Schoop. Tips: Både kartoffler og hokkaido kan skrælles eller bruges grundig rengjorte med skræl. Hokkaido græskar er både smukt og velsmagende tilbehør til mange kødretter. Hokkaido er sunde, og er de meget nemme at bage i ovnen med friske krydderurter. Hokkaido is the second largest island of Japan, and the largest and northernmost prefecture.
0 Response to "How to Prepare Delicious Bagt hokkaido"
Post a Comment