Recipe: Tasty Glutenfri pasta med pesto #fof#my

Glutenfri pasta med pesto #fof#my. Söker du glutenfria recept på pasta så har du kommit helt rätt - här har vi samlat goda recept på pasta som passar för dig som inte tål gluten. Preppa på söndag och laga en god söndagsmiddag. Denna superenkla och snabblagade pesto med pasta kommer bli en ny favorit för stressiga dagar.

Glutenfri pasta med pesto #fof#my Blanda bara samman din stekta varma kyckling med krispig lök, tomat, pesto, spenat och nykokt I övrigt är rätten fri från laktos. Gör mjölkproteinfri: peston kan innehålla mjölk. Bland alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser. You can cook Glutenfri pasta med pesto #fof#my using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Glutenfri pasta med pesto #fof#my

  1. You need of Frisk pasta.
  2. You need 100 g of fuldkorns majsmel.
  3. It's 100 g of boghvedemel.
  4. It's 2 spsk of majsstivelse.
  5. Prepare 4 of æg.
  6. Prepare 2 spsk of Fiberhusk.
  7. It's 1 of tsk salt.
  8. You need 1 of tsk xanthan gum.
  9. It's of Pesto.
  10. Prepare 1 bundt of frisk basilikum.
  11. It's 50 g of pinjekerner, mandler eller valnødder.
  12. Prepare 1 of stort fed hvidløg.
  13. It's of ca. 50 g parmesanost.
  14. It's of God olivenolie eller koldpresset rapsolie.
  15. Prepare of salt og peber.

Har du tenkt på at du kan bruke grønnsaker som pastalag? Det gjør vegetarlasagne til en sunnere og lettere versjon av Vegetarlasagne med fetaost og spinat er en mettende og deilig middag helt uten kjøtt og pasta. Noen vil nok si at vi. Pastasallad med pesto - den klassiska lunchen med soltorkade tomater och oliver.

Glutenfri pasta med pesto #fof#my step by step

  1. Pastadej: Bland mel, majsstivelse, xanthan gum og salt..
  2. Rør æggene med fiberhusk..
  3. Mel og æggeblanding samles først med en gaffel. Dejen hældes ud på et bord og æltes til den er ensartet. Dejen pakkes i film. Lad den hvile en halv time i køleskab. I ventetiden laves pestoen..
  4. Pesto: Pinjekerner ristes på en tør pande..
  5. Hvidløg pilles og basilikum skylles. Stilkene skal også med:).
  6. Basilikum, pinjekerner og det pressede hvidløg blendes med stavblender eller i foodprocessor. Olien tilsættes til massen har en let flydende konsistens..
  7. Pestoen smages til med parmesanost, salt og peber..
  8. Sæt en gryde vand med salt over til pastaen..
  9. Pasta fortsat:Del pastadejen i to. Pastadejen masses lidt flad. Brug lidt boghvedemel så den ikke hænger fast i bordpladen. Rul pastaen ud med kagerulle eller brug en pastamaskine. Det gode ved pastamaskinen er at dejen kan blive rullet tyndere ud end med kagerullen. Start med at bruge den store rulle uden riller. Sæt størrelsen ned hver gang, pasta pladen er rullet i gennem. Jeg stoppede ved nr 5..
  10. Til sidst rulles den lange pastaplade igennem en af de rillede ruller. Bruger man en kagerulle kan dejen rulles en roulade og skæres forsigtig i dens tørrelse man nu har lyst til..
  11. Pastaen skilles forsigtig fra hinanden og koges i ca 4 min..
  12. Hæld vandet fra pastaen. Ønsker man retten varm, vendes pastaen med pesto og serveres. Ønske man en kold frokostret, skyldes pasten kold og dryppes af. Pesto vendes med pasta og de ingredienser man nu har lyst til..

Enkel, snabbfixad och med ingredienser som de flesta har i kylen. Den här rätten kan man även bli lite kreativ med och testa olika varianter. Som att kanske addera lufttorkad parmaskinka eller någon annan typ av skinka. Glutenfri pasta med samma smak och textur som vanligt pasta. Den är sertifierat glutenfri och ger dina favoritpastarätter god smak och Al dente konsistens.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Glutenfri pasta med pesto #fof#my"

Post a Comment