Easiest Way to Prepare Delicious Brændende kærlighed i bagt kartoffel

Brændende kærlighed i bagt kartoffel. Brændende Kærlighed er kartoffelmos med bacon, løg og purløg på toppen. Få den lækre Opskrift på Brændende Kærlighed på Arla.dk! Brændende kærlighed kom hurtigt med i overvejelserne, men der skulle jo bruges bacon i stedet for pølser?

Brændende kærlighed i bagt kartoffel Er din familie til svensk pølseret/brændende kærlighed, vil de også kunne lide denne. Brændende kærlighed er en fantastisk dansk klassiker! Her har vi lavet en lidt anderledes men super lækker udgave med kartoffel- og gulerodsmos - og gratineret retten i ovnen med lidt ost på toppen. You can have Brændende kærlighed i bagt kartoffel using 7 ingredients and 1 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Brændende kærlighed i bagt kartoffel

  1. You need 9 of store bagekartofler.
  2. It's 3 of store løg.
  3. It's 300 g of bacon skåret i tern.
  4. You need of Salt og peber.
  5. Prepare of Smørklatter.
  6. Prepare of Pynt:.
  7. It's of Persille og evt blomster.

Brændende kærlighed - opskrift med grøntsager. · Lækker opskrift på brændende kærlighed med grøntsager i mosen - sundere og mere mættende end den traditionelle udgave - uden det går ud over smagen. Закрыть. Claus Holms lækre og simple version af brændende kærlighed består af tørsaltet bacon, løg, tomater og kartoffelmos med sennep. Brændende kærlighed (English: Burning love) is a traditional Danish dish consisting of mashed potatoes topped with bacon and onions, both fried. The mashed potatoes may also be topped with parsley, leek, or grated nutmeg.

Brændende kærlighed i bagt kartoffel step by step

  1. Vask kartoflerne og kom dem i ovnen ved 200 grader varmluft. Mens de bager steges bacon og derefter løgene i ringe eller tern i baconfedtet. Mærk efter 1 1/2 time om kartoflerne er helt møre. Server med en klat smør i kartoflen og bacon, løg, persille og pynt. Tilsæt evt salt og mere smør efterhånden som man når ind i kartoflen..

Brændende Kærlighed en klassisk og meget nem hverdagsret - som praktisk talt ikke kan fejle! På trods af sit noget metroseksuelle navn dækker Brændende Kærlighed over en klassisk ret med rigelige maskuline elementer som bacon, ost kartoffelmos og ikke mindst smør - og er i den grad comfort food! Plankebøf med majs, salat og bagt kartoffel. Brændende kærlighed er en simpel klassiker, man ikke må glemme i hverdagen. Den består af utrolig få ingredienser, kræver ingen arbejde og smager fortrinligt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Brændende kærlighed i bagt kartoffel"

Post a Comment