How to Prepare Tasty Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost

Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost. Peberfrugterne er fyldt med oksekød og toppet med revet ost. Skøn og børnevenlig opskrift på fyldte peberfrugter med krydret oksekød, revet ost og tomatsauce - perfekt sammen med couscous, ris eller pasta. Her har vi fyldt pandekagerne med lækkert oksekødsfyld, toppet med ost og tomater og gratineret dem i ovnen.

Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost Lækre fyldte peberfrugter med hakket oksekød og smeltet ost - både på toppen og i selve fyldet. Lad fyldet simre ved svag-middel varme, så væsken koges ind. Peberfrugterne er fyldt med blandt andet kidneybeans, oksekød, majs og ris og krydret med chili og spidskommen. You can have Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost

  1. You need 2 of kinesiske hvidløg finthakket.
  2. Prepare 2 of mellem løg hakket.
  3. You need 1 dåse of Mutti tomater på dåse.
  4. Prepare 250 gram of hakket oksekød.
  5. It's 250 gram of hakket lam.
  6. It's 2-4 spsk of tomatpure alt efter om det er på dåse eller tube.
  7. You need 2,5 of dl. Boullion her okse.
  8. Prepare 4 of tsk tørret oregano- mit fra ASA.
  9. You need 2 of tsk stødt spidskommen.
  10. It's 2 of birdseye chille.
  11. It's of Lidt røde chilli flakes.
  12. Prepare of Ansjospasta på tube.

Fyldte peberfrugter er en nem og lækker hverdagsret, og kan også sagtens serveres til gæster - måske med en grøn salat og en lækker guacamole til. Peberfrugter med fyld af krydret tacofars, som gratineres med en cremet sauce og ost. De fyldte peberfrugter drysses med knuste tortilla chips på toppen og serveres Brun det hakkede oksekød i olie, og tilsæt Hot Taco Spice Mix samt vand. Fyldte peberfrugter med oksekød - opskrift.

Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost step by step

  1. Pil et løg og et fed hvidløg. De finthakkes og småsimrer i lidt olivenolie til de er klare. Tilsæt de flåede tomater og ca. 2 tsk ansjospasta. Det simrer i mindst en halv time. Blendes med en stavblender..
  2. I en gryde brun det hakkede kød godt i olivenolie. Pil og hak det andet løg og det andet hvidløg. Løg og hvidløg tilsættes..
  3. Herefter tilsættes tomatpure og krydderierne. Lad det simre til det meste af væden er fordampet. Husk hele tiden at smage til med salt og peber.
  4. Halver peberfrugterne. Fjern kerner og den hvide væg. Kom fyldet i peberfrugterne. Hæld tomatsaucen op i et ildfast fad. Sæt peberfrugterne ovenpå tomatsaucen. Dæk fadet med sølvpapir og bag de fyldte peberfrugter i 40 minutter ved 200 grader..
  5. Herefter fjernes sølvpapiret og de dysses med ost. Her en blanding af revet chedda og revet gratineringsost.de bages yderligere i 20 minutter ved 210 grader. Tjek de er møre..
  6. .
  7. .

Salatruller med ost og krydret kylling. Fyldte tomater med bulgur og gedeost. I dag laver jeg quesadillas med oksekød og andet guf! De kan serveres både som snacks og til frokost eller aftensmad. De er bare for lækre! :-) Du skal.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Røde fyldte peberfrugter med krydret oksekød, gratineret med ost"

Post a Comment