Recipe: Perfect Kalvelever med grøn peber
Kalvelever med grøn peber. Marinade: Marinade Pisk fløden let med citron, salt, sukker og lidt knust sort peber. Hæld det over kålen og rør sammen. Kom couscous i en varm gryde med lidt olie og rist dem nogle sekunder, uden af de tager farve.
Steg lever skiverne i brunt smør til der pibler lidt blod op på kødet. Krydr med lidt revet citronskal, citronsaft, frisk timian, salt og peber og server. En eksotisk opskrift på kalvelever med appelsin. You can have Kalvelever med grøn peber using 20 ingredients and 26 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Kalvelever med grøn peber
- It's 600 g of kalvelever.
- Prepare of Kalvelever.
- You need 50 g of smør.
- It's 25 g of grøn peber i lager (peberkorn).
- You need 1 of dl cognac.
- It's 1,5 of dl rødvin.
- It's 1,5 of dl creme fraiche.
- Prepare 1 of dl piskefløde.
- It's of Blomkålspure.
- You need 250 g of blomkål (stok, rester fra blomkålskaviar).
- It's 25 g of smør.
- It's 1 of spk hvedemel.
- It's 1,5 of dl hvidvin.
- Prepare 1,5 of dl piskefløde.
- Prepare 50 g of frisk spinat.
- It's of Squash, blegselleri, æble.
- It's 1/2 of til 1 squash.
- You need 2 of til 3 stilke blegselleri.
- Prepare 2 of æbler.
- It's 25 g of smør.
Stegt lever på en ny og spændende måde. Kog sovsen igennem et par min. og tilsæt appelsinbåde. Smag til med salt og peber og hæld det over leveren og server med kartofler eller ris samt grønsager. Server tærten med en fyldig grøn salat som tilbehør.
Kalvelever med grøn peber instructions
- Blomkål.
- Smelt smør i en gryde. Det må ikke brune..
- Snit blomkålen i tynde skiver og lad den mørne ved svag varme..
- Tilsæt mel. Lad fedtstoffet opsøge i melet og tilsæt hvidvin. Kog igennem..
- Tilsæt piskefløde og kog ind til passende konsistens..
- Når set er mørt, tilsæt fintsnittet spinat..
- Kog på og blend igennem. Smag til med salt..
- Squash, blegselleri, æble.
- Smelt smør uden at det bruner..
- Tilsæt bladselleri, snittet i ca. 0,5 cm skiver..
- Lad simre til sellerien er ved at være mør..
- Tilsæt squash, skåret i terninger på ca. 1 cm. Lad simre videre og smag tilmed salt..
- Tilsæt æble, skrællet og skåret i terninger som squashen..
- Lever.
- Trim leveren for eventuelle blodårer mm..
- Hak de grønne peberkorn..
- Salt leveren og vend i den hakkede peber..
- Smeltsmør i en passende gryde. Brun leveren smørret. Sørg for at få al peberen med i gryden..
- Tilsæt cognac. Flamber, hvis du tør 😊.
- Tilsæt rødvin og kog lidt ind..
- Tilsæt creme fraiche og kog lidt ind. Læg låg på..
- Vend leveren efter ca. 15 minutter..
- Kog til centrumtemperaturen er ca. 59-60 g..
- Tag leveren op og dæk til med staniol..
- Kog væden ind og smag til med salt. Kan evt. smages til med gele eller portvin..
- Skær leveren i tynde skiver og server med tilbehøret.
Stegt kalvelever serveres med bløde løg, kogte kartofler og frisk spinat. Kom alt leveren tilbage i panden sammen med champignoner, fløde, den ene dl pastavand, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til. Peber vodka med honning: bedste opskrifter og madlavning. Перцівка з добавленням меду в залежності від рецепту може бути столовим і Honning med peber tinktur, forberedt til denne opskrift, har en krydret og fyldig smag. Klassisk sort peber - helt essentiel i ethvert køkken.
0 Response to "Recipe: Perfect Kalvelever med grøn peber"
Post a Comment