Easiest Way to Make Delicious Grillpølser med franske ærter
Grillpølser med franske ærter. Fjern evt. kedelige yderblade på spidskålene, og del dem i. Grillpølser og grillet bacon-kartoffelsalat med ærter og asparges. To nye GØL-varianter er nået gennem nåleøjet.
Med bacon, selvfølgelig 🥓 Få hele opskriften på den ultimative grill-tallerken her. De forskellige ærter samt perleløg tilsættes og sauterer med et par minutter. En galette er en fransk madpandekage af boghvedemel, der smager fantastisk - især når den fyldes med spejlæg, skinke og smeltet ost! You can have Grillpølser med franske ærter using 21 ingredients and 23 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Grillpølser med franske ærter
- It's 1 kg of svinebryst skåret i tern.
- It's 20 g of salt.
- You need 1 of tsk rørsukker.
- You need 1 of tsk peber.
- You need 1 spsk of paprika.
- Prepare 1 of tsk harissa.
- It's 1 of chili.
- It's 1 of rød peber, grillet og uden skind.
- It's 1 fed of hvidløg.
- It's 1 of dl rødvin.
- Prepare 4 of tsk agar-agar, fås i helsekostforretninger.
- You need 2 of m medistertarm.
- It's of Franske ærter:.
- Prepare 400 g of nybælgede ærter.
- It's 10 of små skalotteløg.
- It's of Lidt vand.
- It's 50 g of smør.
- You need 1 of dl piskefløde.
- Prepare of Lidt salat.
- Prepare 6 of skiver bacon eller spegeskinke.
- Prepare of Lidt hakket persille.
Bring den franske stemning af fortovscafé hjem i stuen. Franske ærter eller ærter francaise, som retten også kaldes, er kort fortalt ærter svitset med bacon og løg og måske lidt hjertesalat. I den oprindelige opskrift bruges mest de syltede perleløg, men jeg har brugt rødløg, da jeg synes det klæder retten godt. Hvis du er til lidt syrlig kontrast, så brug gerne.
Grillpølser med franske ærter step by step
- Skær brystflæsket i tern og hak det i en kødhakker..
- Bland alle krydderierne og agar-agar godt sammen..
- Grill dem røde peber i ovnen og fjern skindet og hak den i tern..
- Mål rødvinen op..
- Kom fars, krydderier, hvidløg og vin op i en røreskål til en røremaskine og ælt farsen godt sammen..
- Skyl tarmen igennem med lunkent vand..
- Sæt pølsehornet på kødhakkeren og tarmen fast på hornet og stop pølsen i tarmen. Husk at binde knude for enden af tarmen inden du stopper pølsen..
- Jeg brugte en marmeladetragt til at komme kødet i hødhakkeren..
- Sådan ser den lange pølse ud, nu skal den drejes til mindre pølser..
- Drej pølserne af ved at sno dem nogle gange eller bind snor imellem hver pølse. Læg pølserne 1 time i køleskabet for at sætte sig inden de skal på grillen..
- Gør klar til at lave de fransk ærter. Steg baconen eller skinken sprød på en pande. Bælg ærterne og hak salaten. Skrald løgene og skær dem igennem evt. i kvarte..
- Kom smørret i en gryde og lad det smelte, ikke brune, tilsæt løgene, lidt vand og salt og sukker. Lad dem simre til de er møre under låg..
- Tilsæt nu piskefløden..
- Lad det koge lidt ind så det tykner..
- Tilsæt nu ærterne..
- Tilsæt persillen, og fjern det fra blusset, ærterne skal være helt sprøde, når de skal spises..
- Varm grillen godt op og læg pølserne på ved indirekte varme i første omgang til de er blevet faste. Læg låget på..
- Når de er faste lægges de direkte over de glødende kul og grill dem helt sprøde..
- Lige inden pølserne er færdige sætter du ærterne på blusset igen og tilsætter salaten..
- Det sprøde baco/spegeskinke rives i mindre stykker..
- Det tilsættes til ærterne i sidste øjeblik..
- Anret pølserne og de franske ærter på en varm tallerken og drys lidt persille over til pynt..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Urtekrams grønne linser er økologiske og franske af Le Puy typen. Buttede, hvide bønner med en mild og rund smag. Gode i supperr og sammenkogte retter, marinerede i kolde Både Ærter, Linser og Bønner stammer alle sammen fra ærteblomstfamilien. Derfor er de også næringsmæssig meget lig. Spidskål med franske ærter er sundt tilbehør, der samtidig er nem at lave.
0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Grillpølser med franske ærter"
Post a Comment