Recipe: Tasty Kaninragout med sennepssovs og persille

Kaninragout med sennepssovs og persille. Mørbrad i Sennepssovs - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over Fjern sener og bimørbrad. Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden. Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille eller brøndkarse. karakterer Kan man vise for mye interesse for en kar?

Kaninragout med sennepssovs og persille Servér med brød, kartofler eller ris og drys med persille og evt. purløg. Bøf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved høj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fløde og sennep. You can have Kaninragout med sennepssovs og persille using 18 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kaninragout med sennepssovs og persille

  1. You need of klargjort kanin (gerne økologisk dansk, denne er fra Langebjerggård).
  2. Prepare of smør.
  3. You need of spsk. olivenolie.
  4. It's of skalotteløg.
  5. It's of evt. 2-3 fed hvidløg.
  6. It's of spsk. røget salt.
  7. It's of friskkværnet peber.
  8. Prepare of dijonsennep.
  9. It's of frisk timian.
  10. You need of laurbærblade.
  11. You need of dl hvidvin.
  12. It's of tørrede svampe eller 150 g friske champignon eller andre svampe.
  13. Prepare of lille knoldselleri.
  14. It's of cremefraiche 38%.
  15. Prepare of dl piskefløde.
  16. You need of citron.
  17. You need of dl frisk persille gerne både krusepersille og bredbladet persille.
  18. It's of Tilbehør: Kartofffelsne.

Tilsæt piskefløde og sukker, og smag sennepssovsen til med salt og friskkværnet peber. Vend hurtigt friskhakket persille i sennepssovsen, og anret sovsen rundt. Bubber følger Pernille Vermund fra De Nye Borgerlige i dette afsnit af Blind tillid med Bubber. Men hendes aften som bartender på Toga Vinstue udvikler sig.

Kaninragout med sennepssovs og persille instructions

  1. Hvis kaninen er fra frost skal den optøes..
  2. Partér kaninen i ca. 10 stykker. Skær køllerne fra ryggen..
  3. Skær igennem leddet ved rygsøjlen..
  4. Skær forbenene fra kroppen..
  5. Del ryggen i ca. 4 stykker. Brug en kokkekniv og skær direkte igennem kødet og benene..
  6. Find resten af ingredienserne frem..
  7. Pil og snit skalotteløgene i skiver. Steg dem evt. med hvidløg i en stegegryde i smør og olie..
  8. Tilsæt kaninstykkerne og steg dem på alle sider. Krydr med salt og peber. Smør kødet med sennep..
  9. Tilsæt timian, laurbærblade og hvidvin. Læg låg på gryden. Skru ned og steg ca. 20 min. Vend kaninkødet når det er halvt stegte..
  10. Tilsæt knoldselleri skåret i små tern. Kog sammen med kaninen i ca. 10 min..
  11. Læg tørrede svampe i blød i koldt vand ca. 30 min. Lad dem dryppe af i en si. Kom dem i gryden med kaninen. Kog et par minutter. Tilsæt cremefraiche og piskefløde. Tjek om kaninen er færdigstegt. Smag til med røget salt, sennep og citronsaft..
  12. Drys med hakket persille - frisk kruspersille er sødt og fint, mens den bredbladet har mere persillesmag, derfor bruger jeg ofte begge slags samtidigt..

Rens og stekt steinsopp eller annen sopp og del i biter. Stek soppen til den er gylden i varm olje i en stekepanne. Dryss på salt og grovmalt pepper. Ha persille med stilker og blad i en hurtigmikser sammen med olje. Bruk mild olivenolje eler nøytral olje.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Kaninragout med sennepssovs og persille"

Post a Comment