How to Prepare Tasty Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille

Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille. Bland det godt og hæld vand og Tilbehør: Hakket persille blandet med presset hvidløg og revet parmesan, brød. karakterer Gratinerede spinatpandekager med krydret kylling. Opskrift - sådna laver du farserede porrer og bagte Pil og riv løget, og rør det i. Tilsæt æg, mælk og mel, og rør farsen godt sammen (tilsæt evt Drys med hasselnødder og finthakket persille, og krydr med salt og peber.

Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille Dejlig krydret mexicansk inspireret mad med en frisk tomatsalat (en klassiker i det mexicanske gadekøkken), krydret sauce, iskold fraiche og sprøde tortillachips. Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille. Referanseverdien for vitaminer og mineraler er satt i Matinformasjonsforskriften. You can cook Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille

  1. Prepare 1 dåse of kogte brune bønner (f.eks. fra Øland) 400 g.
  2. It's 1 of løg.
  3. It's 1 of porrer.
  4. You need 2 of gulerødder.
  5. Prepare 1 of pastinak.
  6. Prepare 1/2 of dl olie.
  7. Prepare of et godt drys chiliflager.
  8. Prepare 1/3 of tsk. hel spidskommen.
  9. Prepare 2-3 of dl brunsovs f.eks. fra Ossobuco eller anden gryderet.
  10. Prepare of salt og peber.
  11. It's of lidt estragoneddike eller æblecidereddike.
  12. Prepare 2-3 of æg.
  13. Prepare 2-3 of håndfulde bredbladet persille.
  14. Prepare of Tilbehør: Godt hvedebrød.

Disse tallene tar ikke hensyn til kjønn, alder eller annet, og de har ingenting med Helsedirektoratets ernæringsanbefalinger å gjøre. Tilføj korianderfrø, peber og persille og få det til at koge. Skru ned for varmen, så det simrer, og lad det stå, til kødet let falder af knoglerne. Steg æg, indtil hviden har sat sig, men blommen stadig er blød.

Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille instructions

  1. Lad bønnerne dryppe af i en si. Pil og hak løgene. Rens porrer og skær den i ringe. Skræl gulerødder og pastinakker og skær i små tern..
  2. Steg løgene klare i olie. Tilsæt resten af grøntsagerne og lad dem stege ca. 5 min. ved middel varme. Krydr med chili og spidskommen..
  3. Tilsæt sovs til retten og kog op. Kom bønnerne i gryden og kog ca. 5 min. ved svag varme. Tilsæt evt. Vand hvis retten virker tør. Sluk og lad retten trække ca. 10 min. Smag til med salt, chili, peber og evt. eddike. Kog op et minut..
  4. Koge æggene ca. 8 min. Pil dem og skær i halve. Skyl persillen og hak den groft. Servér den rygende varme bønnegryde med halve æg og et godt drys persille. Giv brød til..

Læg et æg oven på kødet og til sidst de sprøde kartofler. God pølseret til at servere direkte fra gryden, gerne sammen med naanbrød og frisk mynteyoghurt. God til restauranter der tilbyder deres gæster småretter fra vores Sharing-koncept. Oksekødet er krydret med både paprika, spidskommen, hvidløg, kanel, chili og cayennepeber, og det er simpelthen den bedste smagskombination, jeg kan komme på i mexicansk mad. Inspiration til mexicanske retter: Den bedste mexicanske lasagne, Hjemmelavet mexi burger og Quesadillas med.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Krydret bønnegryde med vintergrøntsager, æg og persille"

Post a Comment