How to Make Yummy Bergamottefromage med kransekage i bunden og sukkerglaserede mandler,revet chokolade og rød syre
Bergamottefromage med kransekage i bunden og sukkerglaserede mandler,revet chokolade og rød syre. Til nytår skal du selvfølgelig lave din egen kransekage med Odense Marcipan - det er nemt og smager fantastisk. Bagt med mandler og mørk chokolade. Mindre sukker, mere squash og kun sundt fedt.
Farsdag og morsdag er hedersdager for fedre og mødre, og feires på varierende dato i forskjellige land. I resten av Norge skal man bytte første mandag. Fyld skildpaddeforme med den tempererede chokolade og hæld derpå det overskydende tilbage i skålen, og stryg formen af med en spatel. You can have Bergamottefromage med kransekage i bunden og sukkerglaserede mandler,revet chokolade og rød syre using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Bergamottefromage med kransekage i bunden og sukkerglaserede mandler,revet chokolade og rød syre
- Prepare of Kransekage:.
- It's 300 g of revet marcipan.
- You need 2 of æggehvider.
- You need of Fromage:.
- Prepare 2 of æggeblommer.
- You need 75 g of sukker.
- Prepare 1/2 of stang vanilje.
- You need 2 of passionsfrugter.
- Prepare of Saft af 1/2 citron.
- Prepare 3 spsk of bergamotte syltetøj, (se min opskrift på Cookpad).
- It's of Marengesmasse:.
- Prepare 2 of æggehvider stiftpiskede.
- It's 50 g of sukker.
- You need 3 of dl piskefløde. Pisket til skum.
- Prepare 3 1/2 of blad husblas udblødt i iskoldt vand.
- You need of Pynt : en håndfuld spanske mandler, smuttede.
- It's 2 spsk of sukker til karamel.
- You need 2 of små tern mørk chokolade.
- You need of Lidt rød syre.
Denne banankage er saftig og svampet og bagt i bradepande med chokoladestykker. Øv øv Spild af tid Havde skiftet chokolade ud med mandler. Kagen blev mega god og chokoladen faldt ikke ned i bunden af kagen. Det er absolut ikke sidste gang jeg bager denne kage. Blød og mørk chokolademousse og knasende krokant passer perfekt sammen i denne opskrift fra Mette Blomsterberg, hvor hindbær giver et skønt syrligt pift.
Bergamottefromage med kransekage i bunden og sukkerglaserede mandler,revet chokolade og rød syre instructions
- Start med at bage kransekagen. Pisk æggehvider og revet marcipan godt sammen og kom i en sprøjteposen med tylle og sprøjt dem ud på en bageplade med folie. Bag dem i ca 8-10 minutter ved varmluft 190 grader til de lige er let gyldne. Tag ud og afkøl på rist. De smuttede mandler glasseres i karamellen..
- Pisk æggeblommerne med sukkeret til en skummende æggesnaps, tilsæt derefter vaniljekornene og pisk ind. Pisk marengesmassen, pisk flødeskummet og pres citronesaften ud af citronen, skrab kerner og saft ud af passionsfrugterne og kom dem igennem en sigte ned i citronsaften. Varm saften op og tilsæt den udblødte husblas og stil på køl..
- Imens blandes bergamottesyltetøjen ned i æggesnapsen, marengsmassen Vendes forsigtigt i i og til sidst flødeskummet. Når saften begynder at stivne blandes den i fromagen forsigt, men godt blandet. Kom et stykke kransekage i bunden af portionsglassene og kom fromagen ovenpå, dæk med film og sæt på køl..
- Ved anretningen hakkes de brændte mandler og chokoladen rives og det hele drysses ovenpå fromagen! Dejlig dessert som godt kan laves dagen før og først pyntes inden servering!.
Pistacie/appelsin krokant: Sukkeret smeltes til godt gylden karamel. Pistaciekernerne og revet skal af appelsinen kommes i og Fordel krokanten i bunden af otte cylinderformede glas. Den store bagedyst Kage med kiwi og chokolade. Smuk og snehvid moussekage med hvid chokolade, citron og lakrids. Eller bare 'hvid kage med snebolde og iskrystaller' ifølge kageekspert Sia.
0 Response to "How to Make Yummy Bergamottefromage med kransekage i bunden og sukkerglaserede mandler,revet chokolade og rød syre"
Post a Comment