How to Cook Appetizing Lammekølle fra marsklam fra Rømø

Lammekølle fra marsklam fra Rømø. Lammekølle fra marsklam fra Rømø. udbenet lammekølle, culotte og yderlår, store fed hvidløg, smør til bruning, Lammefond kogt på benet fra køllen, se opskrift på min Cookpad, Lidt hvidvin eller vand, Lidt portvin til saucen, Tilbehør:, Ovnratatouille Lammet havde naturligvis gået og hygget sig hjemme på marsken i Sønderjylland, hvor blæst og saltvand vælter ind over digerne - har du mulighed for at skaffe et marsklam så slå til! Lun linsesalat - det smager skønt! Langtidsstegt lammekølle her bør du naturligvis servere for nogle du holder af - for de kommer igen, når de har smagt denne vidunderlige ret.

Lammekølle fra marsklam fra Rømø Langtidsstegt lammekølle med rosmarin i ovn Sådan laver du den perfekte lammekølle. Ovndøren skal holdes lukket under tilberedningen. You can cook Lammekølle fra marsklam fra Rømø using 25 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Lammekølle fra marsklam fra Rømø

  1. It's 1 kg of udbenet lammekølle, culotte og yderlår.
  2. It's 2 of store fed hvidløg.
  3. You need 10 g of smør til bruning.
  4. Prepare of Lammefond kogt på benet fra køllen, se opskrift på min Cookpad.
  5. It's of Lidt hvidvin eller vand.
  6. Prepare of Lidt portvin til saucen.
  7. You need of Tilbehør:.
  8. Prepare of Ovnratatouille:.
  9. You need 2 of auberginer.
  10. You need 1 of courgette.
  11. You need 2 of store løg.
  12. You need 2 of røde peberfrugter.
  13. It's 1 of gul peberfrugt.
  14. Prepare 4 of store tomater.
  15. Prepare 5 fed of hvidløg.
  16. You need 5 of kviste citrontimian.
  17. Prepare 2 of kviste rosmarin.
  18. You need of Salt, peber og knust korianderfrø.
  19. It's 1 of dl olivenolie.
  20. You need of Tilbehør:.
  21. Prepare 1 1/2 kg of kartofler.
  22. You need of Et bundt persille.
  23. You need of Salt, peber og knust korianderfrø.
  24. You need 1 of dl olivenolie.
  25. It's of Pynt arabisk mynte.

Om Østerssafari fra Rømø med Sort Safari. Når tidevandet trækker sig tilbage, og den rislende lyd af vand har fortaget sig, åbnes Vadehavets bug, og for en tid får du lov til at gå på jagt i det overdådige spisekammer. Østersene finder du i overflod, og de kan spises direkte fra havbunden. The Monument of Remembrance (French: Monument du souvenir), usually known by the nickname of the Gëlle Fra (Luxembourgish for 'Golden Lady'), is a war memorial in Luxembourg City, in southern Luxembourg. Fakat üzülmeyin, yakınlardaki diğer tesisleri buradan bulabilirsiniz.

Lammekølle fra marsklam fra Rømø step by step

  1. Begynd med at lave ovnratatouillen. Skær auberginer og courgetten i skiver på 3/4 cm i tykkelsen og salt dem. Skær de øvrige grøntsager i skiver eller både..
  2. Læg dem på i en bageplade foret med bagepapir som vist på billedet og krydre med salt, peber, knust korianderfrø, dog skal auberginer og courgetten ikke saltes yderligere; drys med krydderurterne og hæld olivenolien over og sæt det i ovnen i 1 time ved 200 grader varmluft..
  3. Kartoflerne skæres i tynde skiver og lægges ligeledes i en bradepande foret med bagepapir, mellem hvert lag kartofler krydres med salt, peber, knust korianderfrø og persille og og olie hældes på. Kartoflerne sættes ligeledes ind i ovnen sammen med ratatouillen og steges også 1 time til de er gyldne..
  4. Lammekødet saltes og undersiden spækkes med hvidløgsfed der er skåret i kvarte stykker. Kødet brunes i smør i en flad gryde på begge sider og et stegetermometer sættes først i den tyndeste stykke, culotten, og sættes til 54 grader sluttidspunkt. Der tilsættes lidt hvidvin eller vand, ca 1 dl. Og låget lægges på.Når den temperatur er opnået tages stykket op og lægges på en tallerken..
  5. Stegetermometer sættes i det tykkere stykke og det tages ligeledes op når temperaturen er på 54 grader. Fonden som jeg har lavet tidligere tilsættes nu den væske der er tilbage i panden og koges op med lidt portvin. Lammekødet skæres i tynde skiver, pyntes med mynten og anrettes på et fad sammen med kartofler og ratatouille, og sovsen serveres i en sovseskålen til. Eller som vist på billedet kan man servere en portion som tallerkenservering..

Der er INGEN informationer fra stedets side, man skal selv spørge ind til ALT. Spisning, brug af hotellets faciliteter mv. INGEN information om hvad Rømø har at byde på m.m. Gudskelov er det øvrige Rømø professionelle og gjorde vores ferie til et godt ophold, med et "vi vil helt sikkert tilbage". Dette foto er taget på Ribediget ved Kammerslusen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Lammekølle fra marsklam fra Rømø"

Post a Comment