Recipe: Delicious Fiske gratin - torsk og hummer
Fiske gratin - torsk og hummer. Selger Krabbe, Fisk og Hummer (i sesong) fra båt ved Møvik. HI-forskere fisker torsk med ruse utenfor Smøla. Det er lykkedes Danmark at få forhandlet højere fiskekvoter for fangst af torsk, søtunge og jomfruhummer.
Skal man fiske torsk i Oslofjorden må en dra sørover, gjerne helt til Porsgrunn, forklarer hobbyfisker Thuy Nguyen til Nettavisen. Nå er Oslofjorden nesten tom for torsk. Den påstanden nekter ikke Norges fritids- og småfiskerforbund for, men de har funnet feil i tallene til forskerne. You can cook Fiske gratin - torsk og hummer using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Fiske gratin - torsk og hummer
- You need 1 of rest torsk - bagt i ovn ca. 100 g.
- You need 1 of hummer - lille - bare for at gøre retten rigtig lækker.
- You need of lidt kogt brocolli.
- It's of lidt fine ærter.
- Prepare 1 of dl reven ost - jeg havde parmesan og gammel knas fra arla unika.
- It's 1 of klat smør - ca. 30-40 g.
- You need of ca. 3 spsk mel.
- Prepare 1 of dl mælk.
- Prepare 1 of dl fløde.
- Prepare of muskat nød.
- You need of salt peber.
- Prepare of smør til form og rasp til formen.
Norges Råfisklags fangstrapport over fangst og antall fartøy som har deltatt i fisket innenfor kystfiskekvoten - aggregert informasjon for det enkelte år. Dagens fiskegratengoppskrift er «spicet» opp med litt vårløk, basilikum og parmesan… Hei Trine! Denne fiske gratengen var virkelig god, og det samme syntes storfamilien som kom på besøk den dagen. Vi likte også tipset om olivenolje i stedet for smør - så enkelt og godt:) Jeg glemte helt å ha i.
Fiske gratin - torsk og hummer step by step
- Smør stort fad eller 2 mindre fade med smør. Kom rasp i og hæld overskydende rasp ud..
- Skær fisk og hummer i mindre stykker. Del brocolli i små buketter..
- Smelt smør i en gryde, pisk mel i og pisk med mælk og fløde, så du har en tyk og jævn opbagning. Tag fra varmen. Afkøl lidt. Pisk æggeblommerne i. Kom også et par skefulde reven ost i og reven muskat nød - salt og peber..
- Pisk æggehvider stive hvide og luftige men ikke helt 'hårde'. Vend dem i opbagningen og rør godt rundt..
- Fordel fyld i fadene og kom dejen over. Drys med reven ost på toppen..
- Bag i oven i ca. 50 min ved ca. 170 grader..
Ved organisert omsetning skal Norges Råfisklag gjennom sine tjenester sikre fiskernes inntekter og bidra til en bærekraftig og lønnsom verdiskaping i norsk fiskerinæring. Lurer du på hvor mye torsk, sild og makrell som fanges hvert år? Gjennomsnittlig pris for utvalgte fiskeslag og skalldyr ved salg fra fisker til fiskemottak. Miljøtilstanden langs sørlandskysten blir stadig dårligere. Det kan gå ut over bestandene av både torsk, krabbe og hummer.
0 Response to "Recipe: Delicious Fiske gratin - torsk og hummer"
Post a Comment