Recipe: Appetizing Kylling garam masala - Rimmers Køkken
Kylling garam masala - Rimmers Køkken. Kylling med Garam Masala smager skønt og er en nem ret til aftensmad. Kylling, krydderier og kokosmælk, så har du en nem version af Tikka Chicken Masala. BONUS: Kom kylling med garam masala på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op.
Bland det godt sammen og skær derefter kyllingen ud i tykke strimler, for derefter at vende kyllingen i. Kjøp Kylling Tikka Masala og resten av ukeshandelen med ett klikk! En av de mest populære indiske rettene! You can have Kylling garam masala - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Kylling garam masala - Rimmers Køkken
- It's 400 g of kyllingestykker (helst med ben og skind ellers filet).
- It's 3 spsk of olie.
- It's 1 of løg, små tern.
- Prepare 2 fed of hvidløg, finthakket.
- Prepare 2 spsk of frisk ingefær, fintrevet.
- Prepare 3 of tsk stødt spidskommen (gerne i morter).
- You need 2 of tsk stødt koriander (gerne i morter).
- It's 1/4 of tsk stødt eller frisk chili.
- You need 2-3 spsk of garam masala, hjemmelavet.
- You need 1 dåse of hakkede tomater.
- You need 1 dåse of kokosmælk.
- It's 1 of hønsebouillon (evt dem i gelé i de små ovale dåser).
- It's of Salt/peber.
- It's of Topping:.
- It's of Bredbladet persille.
- You need of Frisk koriander.
- Prepare of Kinaradise.
Server med ris, nanbrød og gjerne raita Start med kyllingmarinaden; I en passe stor bolle blander du sammen yoghurt, garam masala og koriander. Tilsett kyllingbitene og bland godt, dekk til. Garam Masala er en krydderiblanding, som du kan få hos din lokale grønthandler eller i de fleste større supermarkeder. Lav Tikka Masala helt fra bunden.
Kylling garam masala - Rimmers Køkken instructions
- Gør krydderier, løg, hvidløg og ingefær klar - Brun kyllingestykkerne godt af på alle sider - Tilsæt løg og hvidløg, som svitses med et par minutter - Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander, chili og garam masala og svits også dem et minuts tid - Kom hakkede tomater, kokosmælk og bouillon i og kog det hele op.
- Kom låg på gryden, skru ned til svag varme og lad det hele småkoge i ca. 45 minutter (hvis hel kylling eller stykker med ben i. Filét behøver ikke lige så lang en kogetid. Smag til med salt og peber. Server med friskhakket persille, koriander, og små stave af kinaradise for ekstra smag og knas. Serveres gerne med ris, naanbrød og chutney til.
Det er let og smager FANTASTISK. Indisk mad er super lækkert, og man kan jo vælge chilimængden alt efter. KYLLING TIKKA MASALA: Etterhvert en av de mest kjente indiske rettene verden over. Tikka masala er en av de mest kjente indiske rettene. Historien bak retten varierer, men den Anjali Pathak ble fortalt Mens du lar dette godgjøre seg et øyeblikk kan du blande garam masala, malt koriander og.
0 Response to "Recipe: Appetizing Kylling garam masala - Rimmers Køkken"
Post a Comment