Recipe: Yummy Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken

Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken. En opskrift på salat med kylling kan varieres uendeligt og smager altid helt formidabelt. Dette indlæg indeholder hele tre opskrifter på salat med kylling. Opskriften på salat med kylling kom til verden i anledningen af min søde veninde Anna, som i øvrigt også går under navnet "grødgrisen" på blog og.

Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken Vores farverige velsmagende græske salatopskrift er forfriskende og alsidig. Gnid blandingen ind i kyllingen og placer fileterne på en bageplade og steg i ovnen i. Vær forsiktig når du gjør dette. You can have Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken using 25 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Tortillas:.
  2. You need 400 g of hvedemel.
  3. It's 1 of tsk salt.
  4. You need 1 of tsk bagepulver.
  5. You need 2,5 of dl vand.
  6. Prepare 3/4 of dl olie (fx majs eller solsikke).
  7. It's of evt lidt semolina.
  8. You need of Kylling:.
  9. It's 3-4 of kyllingebryster.
  10. It's of salt og peber.
  11. It's 1/2 of tsk cayenne.
  12. Prepare of spidskommen.
  13. You need of stødt koriander.
  14. Prepare of Salat:.
  15. It's 2 of avokado, må gerne være halv-moden og med lidt bid i.
  16. It's 10 of cherry tomater.
  17. It's 1 of ds sorte bønner (kun hvis du synes).
  18. Prepare 1 håndfuld of eller to majskerner.
  19. Prepare 1 of lille rødløg.
  20. Prepare 1 of stort fed hvidløg, finthakket eller presset.
  21. It's 1/2 of tsk cayenne peber.
  22. It's of salt og peber.
  23. It's of limesaft.
  24. Prepare of evt købt chunky salsa.
  25. Prepare of evt crème fraiche.

Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje. Ha blandet salat i en bolle eller utover et stort serveringsfat. Bland kylling, salat og grøntsager sammen med de kogte speltkerner. Pisk en dressing af balsamicoeddike, sennep, rapsolie, honning og ¼ tsk Skyl og rens grøntsagerne.

Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken step by step

  1. Kylling step 1: Rens kyllingebrysterne for sener og blodrester. Skær dem i strimler og vend dem i krydderierne (minus salt) i de mængder du bedst kan lide. Stil til side på køkkenbordet.
  2. Tortillas: Bland mel, salt og bagepulver i din skål til røremaskinen. - Sæt dejkrog på. Tilsæt vand og olie i et par omgange og lad dejen samle sig i en klump i skålen.
  3. Tag dejen ud på et melstrøet bord og del dejen op i klumper ml 80 og 100 g. Rul pandekagerne ud (med kagerulle og hænderne) én for én mens den anden steges. - Brug evt lidt semolina i slutningen af din udrulning, så der kommer en smule knas på overfladerne.
  4. Varm en pande godt op. Brug majs- eller solsikkeolie. Første tortilla er en test om varmen er, som den skal være og at der er nok olie på panden.....
  5. Når din pande er rigtig varm, læg en tortilla på og lad den stege i omkring 1 minut eller til bunden er begyndt at få et par lysebrune pletter. Nu vil overfladen begynde at boble op hist og pist. Tager det mere end et minut, før du kan se de lysebrune pletter på undersiden, skal der mere varme til.
  6. Vend din tortilla og bag færdig i omkring 30 sekunder. Dit færdige resultat skal være en blød tortilla, der gerne må have gylden brune pletter på overfladen. Læg dine tortillas i en boks med låg eller en lynlåspose indtil alle er bagte. De skal forblive bløde og bøjelige indtil de skal varmes igen og serveres.
  7. Steg dine kyllingestykker med lidt nænsomhed. Tilsæt saltet undervejs og test om de smager mexikansk - arriba arriba!!!.
  8. Salat: Skær tomater og avokado i små bidder Hak et rødløg i små tern (har du tålmodighed til en amerikansk overpædagogisk video, så kan du se en god teknik til det her: https://www.youtube.com/watch?v=Nmr1l5IV9Os) Bland det hele i en skål med majs, salt og peber og limesaft Smag på salaten, måske skal der mere salt og/eller lime til.
  9. Lun dine tortillas i ovnen i sølvpapir for at holde fugtigheden inde Lun kyllingestrimlerne Anret en tallerken med tortilla, kylling, salat og evt salsa og crème fraiche.

Skær bladselleri i tynde skiver og peberfrugt, chili og tørrede abrikoser i små tern. De lækre tortillas fyldes med guacamole, kylling og salat. God som hovedmåltid, madpakken eller på tur. Tortilla wraps er super lækker mad, der samtidig er utrolig nemme at lave. Vil du gøre dem endnu sundere, kan du skifte de almindelige hvedetortillas ud med fuldkorns tortillas.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Hvedetortillas med kylling og mexi-salat - Rimmers Køkken"

Post a Comment