How to Make Delicious Roulade med rabarber og hvid chokolade

Roulade med rabarber og hvid chokolade. Rouladen består af rabarber, en hvid chokoladecreme, hindbær og et mørkt chokoladeovertræk. Læg husblassen i blød i koldt vand. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde.

Roulade med rabarber og hvid chokolade I denne omgang Bag live med Liv viste Liv Martine hvordan man laver brombærroulade med sensommerens modne brombær. Rabarber og hvid chokolade er virkelig a match made in heaven! Den søde hvide chokolade sammen med den syrlige rabarber er sådan en god kombination, især i denne blondie. You can have Roulade med rabarber og hvid chokolade using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Roulade med rabarber og hvid chokolade

  1. Prepare of Bag en roulade opskrift ligger på min profil under klassisk roulade.
  2. It's of Creme.
  3. You need 2 of dl fløde.
  4. You need 100 g of hvid chokolade.
  5. It's of Ca 2 dl rabarberkompot.
  6. You need 2 of bl husblas.

En blondie er jo en brownie, bare med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade og denne blondie er lavet udfra. Cheesecake med hyldeblomst, rabarber og hvid chokolade. Den sprøde kiksebund er toppet med ostecreme tilsmagt med hyldeblomst og rabarbersirup. koncentreret hvid chokolade i flager til topping frisk mynte til pynt. Det skal du gøre: Skær rabarber i små stykker, og kom dem i en gryde.

Roulade med rabarber og hvid chokolade instructions

  1. Tilbered rabarberkompot - du kan finde opskrift på min profil - jeg valgte at komme lidt ingefær sukker i! Afkøl kompot.
  2. Varm fløde op til kogepunkt - hæld over chokolade og rør så ckoladen smelter og du har en fin glat masse! Sæt i køleskab - det skal være helt koldt før det skal bruges..
  3. Tilbered rouladen når den er bagt og lagt på bagepapir med et fugtigt klæde under så tilbereder du fyld..
  4. Husblas lægges i blød i 5-10 min I koldt vand. Pisk fløde/chokolade blandning til let skum. Vrid husblas og smelt det I lille gryde - tilsæt et par spsk af væde/sirup fra rabarber- bland det så i rabarberkompot og endeli så vender du kompotten I fløde blandingen..
  5. Smør så på roulade og rul - afkøl i køleskab..

Især når kagebagningen er krydret med snak, grin og kys i massevis. Når fløjlsblød ostecreme og syrlig rabarberkompot møder hinanden i denne forårsfine cheesecake, opstår der sød musik ad libitum. Rouladen består af en lækker kakaobund, verdens nemmeste hvide chokoladecreme og solbærsylt. Varier rouladen med fx rabarbersyltetøj i stedet for solbær i forårssæsonen. Årets ret med Gris. Hvid chokolade og rabarber er et klassisk match, hvor det søde og syrlige forener sig på smukkeste vis.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Roulade med rabarber og hvid chokolade"

Post a Comment