Recipe: Appetizing Asparges med mouseline sauce

Asparges med mouseline sauce. Skøn opskrift på hvide asparges serveret med nykogte rejer og en lækker mousseline. Prøv denne ret, der er den perfekte sommeret til gæster. Skøn opskrift på hvide asparges - se her, hvordan du damper hvide asparges og server de lækre asparges med en skøn sauce mousseline.

Asparges med mouseline sauce Asparges og sauce mousseline er en ren asparges klassiker, som jeg faktisk ikke tidligere har skrevet om, hvilket er på høje tid. Sammen med de allersidste stenbiderrogn i denne meget korte sæson Hvide og grønne asparges med hollandaise-sauce er en opskrift, som er nem at lave men smager fantastisk. Asparges er nemme at tilberede, og med hollandaise-saucen til, bliver det en fyldig og lækker ret. You can cook Asparges med mouseline sauce using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Asparges med mouseline sauce

  1. It's of Ca 12 asparges - hvide - Sørens første asparges er hvide asparges der ikke er dækket af jord derfor grønne lidt længere på stænglen - de skal skrælles.
  2. You need of Salt.
  3. Prepare 2 of æggeblommer.
  4. You need of Saft af va 1/2 citron.
  5. Prepare 125 g of smør.
  6. Prepare 1 of dl piskefløde.
  7. You need of Salt peber.
  8. You need of Pynt jeg brugte frisk pillede hummerhaler og lidt stenbidderrogn.

Kok Adam Aamann lavede denne ret i programmet 'Madmagasinet'. Déguster les asperge tièdes avec la sauce mousseline. Il est également possible de détailler en rondelles les asperges et de les incorporer à la sauce avant de les proposer en verrines : idéal pour l'apéro ! Mousseline sauce, so named after the delicate texture of muslin, is an egg-based French sauce traditionally also made with cream.

Asparges med mouseline sauce instructions

  1. Skræl og skyl asparges kom dem i ca 4-6 min alt efter størrelse - de skal have bid - skyl dem lynhurtig i koldt vand så kogningen stopper læg dem på køkkenrulle på et viskestykke..
  2. Smelt smør i en gryde - i en anden gryde kommes citronsaft ca 3-4 spsk - pisk med æggeblommer over svag varme - pisk mens smeltet smør tilsættes - uden vallen - tilsæt fløde som er pisket til skum..
  3. Anret asparges med sauce og f.eks hummerhaler og stenbidder rogn.

It is best served with equally delicate foods, such as asparagus and fish. Similar to hollandaise sauce, this recipe skips the cream but uses confit orange to add a citrus. Asparagus, Sauce mousseline & shrimps from Greenland 📍 At @restaurantkronborg Restaurant kronborg, Copenhagen, Denmark. Asparges og sauce mousseline er en ren asparges klassiker, som jeg faktisk ikke tidligere har skrevet om, hvilket er.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Asparges med mouseline sauce"

Post a Comment