Easiest Way to Prepare Tasty Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken
Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en hindbærganache. - Den kan selvfølgelig bruges til andet end macarons, men i dag endte den altså..eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad. Babymad Opskrifter, Kageopskrifter, Snack Opskrifter, Dessertopskrifter, Madopskrifter, Det Danske Køkken, God Jeg har aldrig været specielt meget til kombinationen af appelsin og chokolade, så jeg var en.
Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en hindbærganache. - Den kan selvfølgelig bruges til andet end macarons, men i dag endte den altså. You can cook Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken
- You need 150 g of hvid chokolade.
- It's 250 g of frosne hindbær, => 70 g puré.
- It's 25 g of glykosesirup.
- Prepare 1 of citron, saft.
Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann. Det var især sjovt at lave sin egen kokospraliné og få den til at virke i ganachen. Luk de fyldte chokolader med en gang chokolade mere.
Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken instructions
- Smelt chokoladen over vandbad eller forsigtigt i mikroovnen.
- Kog de frosne hindbær op med glykosesirup og citronsaft. Lad den simre i 10 min. - Kør hindbærrene gennem en sigte, så du ender med en puré. Du skal bruge 80 gram i alt.
- Hæld den varme bærpuré i chokoladen og rør den fra midten og ud, indtil din ganache har samlet sig smukt og glat.
- Stilles på køl. Hold øje med din ganache så den har den rette temperatur til at blive sprøjtet i dine skaller, macarons- eller chokoladeskaller. Hverken for varm eller for kold (ca 15-18 grader).
Ikke kun er den nem at temperere. Dens fine, syrlige noter komplementerer også den salte karamel perfekt. En opskrift på små lækre, fyldte chokolader med hindbærganache indeni. Vend nu de fyldte chokolader ud. Hæld den overskydende chokolade ud på et rent stykke bagepapir, lad det størkne og gem det til chokolademousse, varm chokolade eller lignende.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken"
Post a Comment