Recipe: Perfect Kantareller - her som tilbehør til frikadeller
Kantareller - her som tilbehør til frikadeller. Sprød udenpå, blød inden og fyldt med god smag. Hvem elsker ikke en god, lun frikadelle - hvis du er ekstra heldig lige fra panden? Store som små elsker den klassiske spise, som de fleste familier har deres helt egen opskrift på.
Hatten är inrullad hos unga exemplar men utbredd och nedtryckt i mitten hos äldre och kan En maträtt är sauterade kantareller i smör med salt och peppar, som ofta serveras på (rostat) bröd, ibland som komplement till en kötträtt. Kantareller har en særlig smag, som gør dem velegnet til sauce og gryderetter. Her kan du læse om de delikate svampe og deres anvendelsesmuligheder. You can have Kantareller - her som tilbehør til frikadeller using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Kantareller - her som tilbehør til frikadeller
- It's 4-5 of frikadeller fra fryser.
- You need of Kantareller så mange du syntes jeg havde 4-5 håndfulde.
- Prepare of Salt /peber.
- It's 30-40 g of smør.
- It's of Citronsaft.
- Prepare 1/2 of dl piskefløde.
- You need of Lidt bredbladet persille.
Da orangegule kantareller er svampe, som suger vand til sig, er det bedst blot at børste dem rene. Er de for snavsede til, at du kan få jorden af. Ristede kantareller er gode som tilbehør til fisk, fjerkræ, kalve- og oksekød og på ristet brød, i flødesovs, i pasta, i gryderetter, på pizza, til risotto og også til kolde salater med marinader eller cremede dressinger. Favoritten er smørstekte kantareller i panne med ristet brød til.
Kantareller - her som tilbehør til frikadeller instructions
- Frikadeller varmes i ovn evt med en klat smør. Kantareller børstes rene - hvis nødvendigt så skyl dem hurtigt og læg på køkkenrulle - de må ikke suge vand..
- Kom kantareller på en meget varm pande - hvis de har lidt vædde skal de lige have lov at smide det af - tilsæt så en god klat smør. Sauter ved høj varme..
- Tilsæt salt og peber samt citronsaft - tilsæt så fløde og kog igennem..
- Anret sammen med frikadeller og nye kogte kartofler pynt med lidt persille.
Her kan du se noen av våre kantarell- favoritter. Salt til slutt Brimi renser alltid kantarellene godt Han serverer også smørstekte kantareller som tilbehør til høstens viltretter. Disse klassiske oppskriftene har vært publisert i Dagbladet tidligere. Kom med mig i køkkenet hvor jeg laver en lækker men simpel gang FlødeStuvede kantareller som tilbehør til ostebrød og spagetti squash. opskrifterne på både. Sautér skalotteløgene bløde på en pande med smør.
0 Response to "Recipe: Perfect Kantareller - her som tilbehør til frikadeller"
Post a Comment