Recipe: Delicious Laks m ris og bagte rodfrugter
Laks m ris og bagte rodfrugter. En nem og velsmagende opskrift på bagte rodfrugter i ovn med honning, timian og balsamico. → Se opskrift i tekst og billeder her. Rodfrugter i ovn er noget jeg har nydt som tilbehør i rigtigt mange år efterhånden, for min kære mor var også helt pjattet med at servere det som tilbehør - nok især fordi. Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter, og så lyser det gevaldigt op på en kølig efterårsdag.
Servering Dryp de bagte rodfrugter med citronsaft, og server evt. sammen med stegt okse- eller lammekød. Bagte rodfrugter med honning og sennep. Gode som tilbehør til aftensmaden og så er de nemme at lave. · Disse ovnbagte rodfrugter er vendt i en marinade af sennep, timian og honning og de smager skønt! You can cook Laks m ris og bagte rodfrugter using 6 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Laks m ris og bagte rodfrugter
- You need 1 kg of blandede rodfrugter.
- Prepare 4 of laksefiletter.
- Prepare 250-300 g of ris.
- You need of Olie.
- It's of Salt.
- You need of Peber.
Få en nem og lækker opskrift på bagte rodfrugter her. Bagte rodfrugter: Skrub eller skræl alle rodfrugterne, og skær dem i både. Fordel rodfrugter og appelsin i det ovnfaste fad, og vend dem med olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber. Læg stegen over rodfrugterne med sværen opad.
Laks m ris og bagte rodfrugter step by step
- Tænd ovnen på 200 grader..
- Kog risene efter anvisning..
- Skær odfrugterne ud i passene stykker og kom dem i en plastikpose..
- Tilsæt olie og flagesalt i posen og bland det hele godt sammen..
- Kom rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 25- 30 min..
- Pensl lidt olie på laksefiletterne og krydre med salt og peber..
- Når rodfrugterne har bagt i 25- 30 minutter kommes laksefiletterne på bagepladen..
- Laksefiletterne og rodfrugterne kommes i ovnen i 10 min..
- Server straks..
- Velbekomme..
Opskrift på bagte rodfrugter med grøn salsa, yoghurt og sprøde croutoner på toppen. Skøn som et vegetarisk måltid, eller som godt tilbehør til kød. Bagte rodfrugter med kapers, ansjoser, ramsløg og citron. Budgetmad behøver ikke at være kedeligt. Kok Adam Aamann viste i Madmagasinet, hvordan.
0 Response to "Recipe: Delicious Laks m ris og bagte rodfrugter"
Post a Comment