Easiest Way to Prepare Tasty Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene

Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene. Forloren hare er klassisk dansk mad, når det er bedst. Denne forloren hare er i en lidt lettere version med madlavningsfløde. Prøv denne nemme opskrift på forloren hare næste gang du har lyst til en klassiker.

Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene Foto: Holger Rørby Madsen Forloren hare opskrift med vildtsovs. Det er denne skønne opskrift på mormors farsbrød, der er fars pakket ind i bacon og med en lækker sovs. Opskrift på forloren hare - perfekt til aftensmad. You can cook Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene using 23 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene

  1. Prepare 1 kg of antonius stegeflæsk.
  2. It's 2 of æg.
  3. You need 2 of skalotteløg.
  4. It's 1 fed of hvidløg.
  5. Prepare 2 of dl brødkrumme eller rasp.
  6. It's 4-5 of dl sødmælk.
  7. Prepare of Frisk timian og citrontimian.
  8. Prepare 15 g of flagesalt.
  9. Prepare 1 of tskf kværnet peber.
  10. Prepare 6 of skiver bacon.
  11. Prepare 2 of strimler rød peber.
  12. You need 1 of chili.
  13. It's 30 g of smør.
  14. It's of Lidt olivenolie.
  15. Prepare 2 of dl piskefløde.
  16. Prepare 1 of agurk.
  17. You need 1 of dl lagereddike.
  18. You need 1 of dl vand.
  19. Prepare 2 spsk of rørsukker.
  20. You need of Kværnet peber.
  21. It's of Tilbehør:.
  22. It's 1 kg of Nye Mallorca kartofler, ca.
  23. You need of Agurkesalat.

Forloren hare er en gammel, klassisk hverdagsret, som både børn og voksne kan lide. Denne opskrift på forloren hare med bacon er nem og hurtig at lave, og retten passer det meste af tiden sig selv i ovnen. Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og gele. Forloren hare er egentlig et slags farsbrød.

Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene instructions

  1. Skær sværen af flæsket og hak det i en kødhakker 2 gange sammen med skalotteløgene. Læg resten af ingredienserne frem..
  2. Bland det hele sammen og kør det i røremaskinen til det er en godt lind der kan formes til frikadeller..
  3. Hvis man har tid har farsen godt af at hvile koldt nogle timer inden den skal tilberedes..
  4. Form nu en lille forloren hare i et ildfast fad, dæk den med bacon og strimler of chili og rød peber og hæld lidt piskefløde ved. Form resten af farsen til frikadeller med en ske dyppet i koldt vand, som du lægger på et smurt stykke bagepapir så de ikke hænger fast når de skal tages af til stegning. Sæt haren i ovnen ved 200 grader..
  5. Lav nu agurkesalaten. Skær agurken i tynde skiver på et mandolinjern og salt skiverne godt. Lave en eddikelage af halvt vand og eddike, 1 dl af hvert og 2 spsk rørsukker samt peber. Når saltet har trukket vandet ud af agurkerne, skylles de og vrides for væsken og lægges i eddikelagen og trækker. Dette kan sagtens laves om morgenen og stå og trække i køleskabet..
  6. Varm 2 pander op med smør og olien og lad det bruse af, kom frikadellerne på og skru lidt ned. Det er vigtigt at de ikke ligger for tæt..
  7. Lad dem blive brune på begge sider til de lige er gennemstegte. Kog imens kartoflerne 10 minutter, sluk og lad dem trække i vandet til de er knapt møre. Når maden er klar hældes vandt fra kartoflerne..
  8. Læg frikadellerne i et ildfast fad og hold dem varme..
  9. Nu blandes smørret fra begge pander over i den ene pande og koges op med fiskefløde og skyen fra haren, som hældes fra også. Tilsæt efter smag, lidt tomaketchup eller dijonsennep og smag til med salt og peber..
  10. Tag den forlorne hare ud af ovnen og skær den i skiver..
  11. Server det hele i fade og skåle eller lav en tallerkenanretning med lidt af hvert. Børnebørnene elsker disse retter. Iøvrigt lavede jeg knasende flæskesvær af de svær som jeg skar af flæsket, metoden er beskrevet i en anden af mine opskrifter..
  12. Velbekomme og god fornøjelse..

Det er en gammel klassisk ret, som smager rigtig lækkert! Det er egentlig et farsbrød, der serveres med kogte kartofler og en lækker flødesauce. Når en ret hedder noget med forloren foran så betyder det faktisk uægte eller falsk. Underligt navn til en ret, der ikke har noget med en hare at gøre. Forloren betyder falsk og indikerede, at det Frikadeller med stegte grøntsager.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Forloren hare og frikadeller, mormormad til børnebørnene"

Post a Comment