Easiest Way to Cook Delicious Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken

Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken. Mélanger le beurre ramolli avec le sucre en poudre et les œufs. Moelleux et subtilement parfumé à l'orange, ce gâteau ne vous laissera pas indifférent ! Ajouter le zeste ainsi que le jus d'une orange.

Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken Démouler en sortant du four (conseil : glisser une lame de couteau tout autour et retourner sur un plat. Laisser refroidir un peu et enlever ensuite le moule). Arroser le gâteau de sirop sur toutes les faces en le retournant délicatement. You can have Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken

  1. You need 175 g of god mørk chokolade.
  2. It's 175 g of smør.
  3. It's 1-2 of øko appelsiner, skallen.
  4. Prepare 175 g of sukker (delt på 115 g + 60 g).
  5. You need 140 g of æggeblommer (ca 7 stk).
  6. You need 150 g of æggehvider (ca 5 stk).
  7. Prepare of smør og sukker til at smøre formene med og bagefter strø sukker med.
  8. You need of kakao.

Gateau Marcel er en intens og fyldig chokoladekage - perfekt til dessert. Gateau Marcel - den klassiske chokoladekage. Ophavsmanden til denne vidunderlige kage er den fremragende fransk-danske Sigt kakao over kagen og dekorer den evt. med mørke, lyse eller hvide chokoladespåner. Gâteau simple aux oranges et amandes.

Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken instructions

  1. Hak chokoladen og skær smørret groft ud og smelt begge ting over vandbad (kasserollen skal være mindre end skålen. OG skålen skal ikke røre vandet). Rør appelsinskal i undervejs.
  2. Sæt ovnen på 175 grader.
  3. Pisk æggeblommer og de 115 g sukker op til en skummende æggesnaps. Pisk æggehviderne stive i en anden skål (metal eller glas). Tilsæt de sidste 60 g sukker undervejs. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen. Fold nu lidt af marengsen i chokolademassen. Dernæst resten af marengsen med forsigtighed, så luften ikke slås ud af hviderne, men så massen bliver lækker ensartet.
  4. Smør en springform (Ø 26 - 28 cm) med smør på indersiden, drys bagefter med sukker og bank formen mod borden for at ryste det overskydende af. - Hæld halvdelen af moussen op i formen og bag den ved 175° i ca. 20-30 min. Resten af moussen sættes på køl. - Kagen sufflerer og ser måske lidt ubagt ud, men det er helt OK. Den må gerne være lidt klæg. - Afkøl bunden helt.
  5. Har du lyst til at give kagen lidt skarphed, kan du løsne kagen fra springformen, sæt den på et fladt kagefad og dernæst sætte kageplast rundt om kagen. Så fordeler du moussen, glatter den ud og sætter den på køl i et par timer, gerne natten over. Kan også fryses. Drysses med kakao inden servering. Dekorér evt med chokoladespåner eller anden chokoladepynt.
  6. Note to self: Jeg bruger mine små forme (16 stk). Bager bunden 30x23 cm. Udstikker, så hver form har sin egen bund. Fylder op med mousse. Den tynde bund bages i 10 min 5 hvider: 25 g pulver + 100 g vand (35 grader).

Gâteau à l'orange (très à l'orange !) Petits gâteaux à l'orange. Gateau à l'Orange -Recette de Gateau à l'Orange,Orange Cake. Mixez les oranges au mixer plongeant pas trop fin. Le mélange doit devenir mousseux et s'éclaircir. L'hiver est bel et bien la, en cette période de l'année j'aime consommer des oranges et aussi les ajouter dans mes desserts et gâteaux.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Små (eller én stor) Gateau Marcel à l’orange - Rimmers Køkken"

Post a Comment