Recipe: Yummy Æbletærte med marcipanremonce
Æbletærte med marcipanremonce. Tilføjet et twist af æble-marcipanremonce og rosiner. Det er en af mine yndlingskager, og For mig er der noget nostalgisk ved sådan en rigtig god, gammeldags kringle med snasket remonce og det hele. Denne æbletærte med kanelsukker er lige så velsmagende, som den er smuk at se på.
Prøv denne nemme og lækre æbletærte med kokos og marcipan. Super nem cheesecake i glas med brombær. Sæt din æbletærte med marcipan i ovnen, lige før dine gæster kommer, så duften breder sig, og tærten er lun, når den serveres. You can have Æbletærte med marcipanremonce using 18 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Æbletærte med marcipanremonce
- You need 1/2 of vaniljestang.
- It's 75 g of smør (blødt).
- It's 50 g of flormelis.
- You need 1 of knsp. salt.
- You need 1/2 of æg (gem resten til remoncen).
- It's 150 g of hvedemel.
- It's of Remonce:.
- It's 125 g of marcipan.
- It's 75 g of rørsukker.
- Prepare 50 g of smør (blødt).
- It's 1,5 of æg.
- Prepare of Fyld:.
- It's of 2-3 æbler.
- You need of Drys:.
- Prepare 1 of spsk. rørsukker.
- You need 1 of tsk. kanel.
- Prepare of Tilbehør:.
- You need of Cremefraiche (eller flødeskum).
Se vores skønne opskrift på tærte og dertilhørende ingredienser her! Squashkage med chokolade og hasselnødder - Pilens Køkken. Lige nu sidder jeg mæt og træt på sofaen efter en dag med besøg af familien og masser af fødselsdagsfejring - mæt og træt på den. Marcipansnegle er en snegl, der bliver bagt alt for lidt.
Æbletærte med marcipanremonce step by step
- Mørdej: Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med smør, flormelis og salt. Rør ægget i. Tilsæt hvedemel, og saml hurtigt dejen..
- Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg den i fryseren i 10-15 min..
- Rul dejen ud på et meldrysset bord, og beklæd en smurt tærteform med dejen..
- Skær overskydende dej af kanterne..
- Sæt tærtebunden i fryseren i 1 times tid..
- Remonce: Riv marcipanen på rivejernets grove side. Pisk det sammen med rørsukker og smør i en skål. Tilsæt æg, og pisk kort sammen..
- Fordél remoncen i den kolde tærtebund..
- Tænd ovnen på 180 grader..
- Fyld: Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tynde skiver..
- Læg skiverne taglagt i et fint mønster på remoncen. Tryk dem let ned med flad hånd til sidst..
- Drys: Bland rørsukker og kanel, og drys det over tærten..
- Bag tærten gylden og sprød i ca. 30 min..
- Servér tærten lun med en klat cremefraiche (eller flødeskum)..
- Tip: Du kan lægge mørdejen i tærtebunden, komme remoncen oven på, og sætte den på køl til næste dag. Så kan du hurtigt trylle en lækker tærte frem..
- Tip: Hvis du savner mere bid, kan du tilsætte 50 g grofthakkede mandler i remoncen..
Især med en kop varm kaffe og en stor portion hjemlig hygge. En æbletærte er altid et hit - her lavet med mørdej, abrikoser og naturligvis masser af æbler. Mørdej: Saml mørdejen enten i hånden eller med en foodprocessor. Læg dejen på køl i en halv time. Jeg elsker æbletærte, især lun med lidt flødeskum.
0 Response to "Recipe: Yummy Æbletærte med marcipanremonce"
Post a Comment